Skip to main content

Ongediertebestrijding in Lelystad en omstreken

Een ongedierteprobleem is ongemak waar u niet graag iets te maken mee wilt hebben. Echter heeft u dit vaak niet in de hand. Woont u in Lelystad bijvoorbeeld in de buurt van natuur, heeft u een bedrijf in de horeca of werkt u met voedsel bedervende spullen? Dan is de kans groot dat u eerder last ondervindt van ongedierte. Maar ook wanneer deze drie niet van toepassing zijn, kan een ongedierteprobleem aanwezig zijn. Woont u, of heeft u een bedrijf in Lelystad en last van ongedierte als vogels, muizen, ratten, wespen of andere plaagdieren? Laat u dan helpen door Mega-Des Plaagdierbeheersing. Wij lossen dit ongedierteprobleem graag voor u op.
een rat waar rattenbestrijding voor nodig is

Plaagdieren laten bestrijden in Lelystad

Ongeacht het type plaagdierenprobleem, Mega-Des helpt u graag verder. Wij beschikken over vakkennis en werken samen met diverse specialisten. Zo bieden wij onder andere diensten aan als papiervisjesbestrijding, rattenbestrijding, bestrijding tegen kakkerlakken en faunabeheer. Uiteraard gaan onze diensten veel verder dan dit. Voor het volledige aanbod aan diensten verwijzen wij u door naar de rest van onze website. Zit uw gewenste dienst er niet tussen? Neem dan alsnog contact met ons op! Dankzij onze kennis en ons netwerk verlenen wij alle diensten met betrekking tot ongedierte. Weet u echter niet met welke plaagdier u te maken heeft? Bekijk dan onze Plaagdieren Encyclopedie om daar achter te komen.

Plaagdierbeheersing in Lelystad

Voordat wij daadwerkelijk overgaan tot bestrijding (het bestrijden van ongedierte middels gif), bekijken wij alvorens altijd wat de mogelijkheden zijn voor het beheersen van ongedierte. Met ‘beheersen’ bedoelen we het ongedierteprobleem onder controle krijgen met non-gif middelen. Denk hierbij aan weringen, het dichtmaken van kieren en gaten maar ook het plaatsen van objecten die plaagdieren op afstand houden. Hieronder vallen vele verschillende tools die afgestemd worden op de locatie, soortplaagdier en lastsituatie.

Waarom Mega-Des?

Inmiddels opereren wij al ruim 25 jaar als ongediertebestrijder in Lelystad en omgeving. Wij zijn dan ook een vertrouwd gezicht voor veel bedrijven en particulieren. We hebben een groot vast klantenbestand en verlenen kwalitatieve service als het aankomt op het bestrijden van ongedierte. Zo bieden wij verschillende diensten aan waardoor we erg breed inzetbaar zijn. Mega-Des heeft een team met opgeleid personeel die ieder zo zijn eigen specialiteit heeft. Daarnaast zijn wij in het bezit van verschillende certificaten en keurmerken. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres!

Vragen, meer informatie of aanvragen

Heeft u vragen, wilt u graag meer informatie of wil u een ongedierteprobleem direct bij Mega-Des melden? Neem dan direct contact met ons op via 0320-286900 of info@megades.nl. Wij reageren altijd adequaat en snel zodat u op zeer kort termijn geholpen kan worden.

Advies vragen

Vraag vrijblijvende advies op. Wij beantwoorden alle vragen binnen 2 werkdagen. 

Wij staan altijd klaar met advies
Call-to-action