Skip to main content

Papiervisjes bestrijden

Het papiervisje is een klein beestje die we veel tegenkomen in droge, warme ruimtes zoals een zolder, ketelhok en woonkamer. Dit beestje lijkt veel op een zilvervisje, met name qua uiterlijk. Want qua leefomgeving houdt een zilvervisje meer van warme en vochtige ruimtes. Het bestrijden van papiervisjes is echter een lastige opgave. Dit omdat effectieve papiervisjes bestrijding nogal wat voeten in aarde heeft. Laat dit dan ook altijd door een professionele partij doen!
een lopend papiervisje waar papiervisjes bestrijding voor nodig is

Papiervisjes laten bestrijden door Mega-Des

Ondervindt u veel last van papiervisjes? Laat dit dan vakkundig bestrijden door Mega-Des Plaagdierbeheersing!
Wij hebben veel ervaring op het gebied van het bestrijden van papiervisjes en hebben al veel ruimtes succesvol overlast-vrij gemaakt. De bestrijding tegen papiervisjes verloopt in etappes. Het bestrijdingsmiddel welke gebruikt worden tegen het ongedierte, blijft namelijk zijn werking houden tussen 6 en 8 weken. Na deze periode komt Mega-Des nogmaals langs voor een herhalingsbehandeling om te zorgen dat ook de net uitgekomen eitjes worden gedood. Dit is een effectieve manier van bestrijden welke er uiteindelijk voor zorgt dat uw ruimte overlast-vrij wordt!

Belangrijk alvorens de bestrijding van papiervisjes

Indien u uw ruimte graag wilt laten behandelen tegen papiervisjes, is het van belang om alvorens met een aantal zaken rekening te houden. Dit in verband met de veiligheid, efficiency en effectiviteit.

  • Zorg ervoor dat alle kasten en laden in de betreffende ruimte worden uitgeruimd.
  • Schuif alle kasten/meubels minimaal 15 cm van de muur.
  • Verwijder alle zaken die aan de muur zitten bevestigd (schilderijen, prikborden enzovoorts).
  • Stapel al het papier en andere documentatie op en plaats het op bureaus/tafels.
  • Zorg ervoor dat tafels en bureaus in het midden van de ruimte staan. Zo kunnen de plinten tevens behandeld worden.
  • Kortom: alle te behandelde ruimtes moet zo toegankelijk mogelijk gemaakt worden.

Mega-Des tegen papiervisjes in huis

Als de bovenstaande punten zijn uitgevoerd, neemt Mega-Des de rest van u over. Zo dragen wij zorg over de planning, de bestrijding zelf en de coördinatie van de bestrijding. Houd er wel rekening mee dat de ruimte 2 uur niet betreden mag worden en de spullen na de bestrijding niet worden schoongemaakt. De werkvlakken mogen uiteraard wel gereinigd worden. Na de bestrijding zorgen wij ervoor dat de ruimte goed wordt doorgelucht, zodat u geen geuroverlast ervaart.

Meer informatie over papiervisjes bestrijden?

Wenst u meer informatie over papiervisjes bestrijding of wilt u graag een offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!
Hoe herken ik een Papiervisje?

Advies vragen

Vraag vrijblijvende advies op. Wij beantwoorden alle vragen binnen 2 werkdagen. 

Wij staan altijd klaar met advies
Call-to-action