Skip to main content

Zilvervisjes bestrijden

Ondervindt u last van zilvervisjes? Ga dit dan zo snel mogelijk tegen. Zilvervisjes in huis houden van warme en vochtige ruimtes. Denk hierbij onder andere aan een warme zolder, washok, toilet, keuken en badkamer. In geen enkele ruimte wilt u natuurlijk last ondervinden van zilvervisjes. Bij het tegengaan van zilvervisjes heeft u de mogelijkheid om dit zelf aan te pakken of dit te laten bestrijden door een professional. Deze keuze is afhankelijk van uw lastsituatie. Heeft u in hoge mate last van zilvervisjes en ziet u ze regelmatig voorbij kruipen? Dan is het raadzaam om dit door Mega-Des te laten bestrijden. Ziet u echter eens in de zoveel tijd een zilvervisje? Dan is dit middels een paar handige tips tegen te gaan.
een zilvervisje waar zilvervisjes bestrijding voor nodig is

Zilvervisjes bestrijden in huis

Voor het voorkomen van zilvervisjes is het verstandig om ruimtes regelmatig goed te ventileren. Dit minimaliseert het vocht in ruimtes en dus ook zilvervisjes. Check de ruimte daarnaast ook goed op naden en kieren. Via deze openingen verspreiden de zilvervisjes zich namelijk door het hele pand. Het dichtkitten van deze openingen is dan ook absoluut te adviseren. Als we het hebben over ‘het zelf tegengaan van zilvervisjes’, zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u lokdoosjes plaatsen. Echter zorgt dit niet voor het uitroeien van de beestjes. Daarvoor planten ze zich te snel voort. Ook bestaan er diverse spuitbussen tegen zilvervisjes. Deze spuitbussen werken zodra u niet te veel last ondervindt van de visjes en als de omstandigheden in uw pand/huis ongunstig zijn (weinig vocht) voor zilvervisjes. Want zodra het pand/huis vochtige ruimtes blijft houden, hebben de spuitbussen weinig tot geen zin.

Het bestrijden van zilvervisjes 

Heeft u al regelmatig zelf geprobeerd om zilvervisjes te bstrijden maar levert dit niet het gewenste resultaat op? Of ondervindt u in grote mate last van zilvervisjes? Laat de bestrijding dan over aan Mega-Des Plaagdierbeheersing. Wij zorgen te allen tijde voor een effectieve manier van bestrijden zodat letterlijk alle zilvervisjes worden uitgeroeid. Dit doen wij aan de hand van een vaste strategie. Als u zorgt voor het uitruimen van alle kasten en lades, dan behandelen wij de ruimte met een toegelaten middel tegen zilvervisjes. Nadat wij de behandeling hebben uitgevoerd, laten wij de ruimte goed doorluchten en is het van belang dat de ruimte 2 uur niet wordt betreden. Het middel dat wij gebruiken heeft een werking van 6 tot 8 weken.
Na deze tijd komen wij nogmaals terug voor het uitvoeren van een herhalingsbehandeling. Deze tweede behandeling is voor het doden van de eitjes en is de finishing touch van de zilvervisjes bestrijding.

Meer informatie over zilvervisjes bestrijden?

Wenst u meer informatie over zilvervisjes bestrijding of wilt u graag een offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!
Hoe kan ik Zilvervisjes herkennen?

Advies vragen

Vraag vrijblijvende advies op. Wij beantwoorden alle vragen binnen 2 werkdagen. 

Wij staan altijd klaar met advies
Call-to-action