Skip to main content

Plaagdierbeheersing

Plaagdierbeheersing is een breed begrip waarbij diverse ongedierte worden beheerst door een vakman. Denk hierbij aan het bestrijden van vogelsmuizenzilvervisjes, wespen en vele andere beestjes. Dit wordt gedaan middels diverse aanpakken. De manier van aanpak is volledig afhankelijk van de omgeving, het type ongedierte en overige aspecten. Op basis van onder meer deze twee pijler wordt besloten welke materie en vakman van toepassing is. Mega-Des Plaagdierbeheersing is zo’n vakman en specialist op verschillende gebieden binnen de plaagdierbeheersing. Wij zijn bekend met alle soorten ongedierte en beheersingsmogelijkheden waardoor wij bijzonder breed inzetbaar zijn.

Plaagdierbeheersing vraagt om kennis en vakmanschap

Voordat een plaag daadwerkelijk onder controle is, moeten er veel stappen ondernomen worden. Plaagdierbeheersing is een specifiek vak dat om veel kennis en ervaring vraagt. Zoals eerder vermeld is iedere situatie, en dus ook bestrijding anders. Daarnaast moet je als plaagdierbeheersing bedrijf te allen tijde rekening houden met de veiligheid, eventuele aanwezigheid van kinderen, huisdieren en het milieu. Dit eist van de plaagdierbeheerser een goede opleiding en vakkundig inzicht in zijn eigen werksituatie én die van de klant. Iedere medewerker binnen Mega-Des heeft zijn eigen specialiteit. Kennis en ervaring kunnen onderling worden uitgewisseld. Hierdoor profiteert iedere klant van de expertise die binnen Mega-Des aanwezig is, wat uitmondt tot een effectieve manier van bestrijden.

Plaagdierbeheersing tegen een kakkerlak door een ongediertebestrijder
Oosterse kakkerlak (bakkerstor)

Mega-Des Plaagdierbeheersing

Kortom, dankzij deze specialismen te zamen haalt u met Mega-Des een professioneel, vakkundig bedrijf in huis die in verschillende situaties – waarin plaagdieren een bedreiging vormen – uit de voeten kan. Op deze manier leveren wij een positieve bijdrage aan uw bedrijfsprocessen en werk-/woonomgeving. Onze preventieve en eventuele noodzakelijke curatieve maatregelen levert voor veel organisaties een significante kostenbesparing op. Onder andere hierdoor is Mega-Des Plaagdierbeheersing al jarenlang een vertrouwd gezicht voor velen, zowel voor particulier als bedrijven. Wij hebben de juiste kennis en vakmanschap in huis voor het effectief en efficiënt bestrijden van ongedierte. Daarnaast stromen wij altijd mee met de nieuwste ontwikkelingen waardoor wij altijd een passend aanbod kunnen doen.

Plaagdieren Encyclopedie

Plaagdieren bestaan uit ontzettend veel verschillende dieren. Om deze reden hebben wij speciaal voor u een Plaagdieren Encyclopedie opgezet. Deze encyclopedie staat vol met de verschillende plaagdieren waarin in wordt uitgelegd wat het zijn, de schadelijkheid, waar te vinden en hoe te bestrijden. Dus heeft u een beestje gevonden of ondervindt u last van een specifiek dier? Zoek dan meer informatie op over het betreffende plaagdier via onze Plaagdieren Encyclopedie.

Meer informatie over plaagdierbeheersing?

Wenst u meer informatie over plaagdierbeheersing of wilt u graag een offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Advies vragen

Vraag vrijblijvende advies op. Wij beantwoorden alle vragen binnen 2 werkdagen. 

Wij staan altijd klaar met advies
Call-to-action