Skip to main content

Dakgootpreventie tegen plaagdieren

Mega-Des Plaagdierbheersing BV is dealer van Dakgootpreventie.nl
Met de materialen van Dakgootpreventie breidt Mega-Des haar service verder uit naar het weren en voorkomen van ongedierte. In de huidige maatschappij is het bestrijden van ongedierte een heikel aspect dat liever voorkomen wordt.
Althans, doordat Mega-Des onder het IPM protocol werkt, is het van belang dat wij eerst kijken naar gifvrije oplossingen. Dakgootpreventie kan dus gezien worden als een IPM maatregeling voor het weren en voorkomen van ongedierte.
dakgootpreventie tegen het weren van ongedierte

Wetgeving voor plaagdierbeheersing in 2017

In onze plaagdierbeheersbranche wordt steeds meer de focus gelegd op wering en voorkoming van ongedierte met zo min mogelijk gebruik van gif. In 2017 is hier de wetgeving zelfs voor aangepast en zullen bedrijven hierop strenger worden gecontroleerd. Daarnaast zullen er de nodige opleidingen gevolgd moeten worden, audits worden uitgevoerd en onderzoeken plaatsvinden door auditterende instanties, maar ook door IL&T.

Duurzaam en milieuvriendelijk plaagdieren weren

Door dealer te worden van Dakgootpreventie, heeft Mega-Des Plaagdierbeheersing een krachtig en duurzaam middel om marters, ratten, muizen, kraaien en andere vogels onder daken vandaan te houden. Marterschroten en vogelschroten van Dakgootpreventie zijn ongedierte werend en voorkomen schade, stank, rommel van marters, muizen, ratten en vogels onder uw dak en in uw woning. Dankzij het pinnensysteem (de schroot) is het namelijk voor de plaagdieren onmogelijk om via uw dakgoot onder het dak te kruipen. Ook voorkomt u nestel afval in uw dakgoot. Middels een ijzeren plaat met gaatjes wordt deze namelijk volledige afgedekt. Zo wordt uw dakgoot beschermd tegen nesten van bijvoorbeeld vogels en kan alleen water hier doorheen lopen. Van overlopend water zal u dan ook geen last meer hebben.

Het weren van bladeren en takken in uw dakgoot

Naast dat dakgootpreventie ongedierte weert, is het tevens een weringssysteem tegen bladeren, takken, sneeuw en andere ongemakken van buitenaf. Aspecten die er allemaal voor kunnen zorgen dat uw dakgoot verstopt raakt of waardoor lekkages en andere schades ontstaan. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten.
Want naast dat dit zorgt voor onaangename geuren, hangen hier ook behoorlijk wat kosten aan. Daarnaast is het niet meer nodig om een periodieke schoonmaak uit te voeren. Iets wat ook niet altijd veilig is om zelfstandig te doen. Kortom; dakgootpreventie bespaart u een hoop tijd en geld!

Meer informatie over dakgootpreventie tegen plaagdieren?

Dakgootpreventie is dé oplossing voor uw dakgoot- en ongedierteprobleem!
 Wenst u graag meer informatie over het weren van ongedierte in uw dakgoot? Neem dan gerust contact met ons!

Bekijk tevens onderstaand promotiefilmpje.

Advies vragen

Vraag vrijblijvende advies op. Wij beantwoorden alle vragen binnen 2 werkdagen. 

Wij staan altijd klaar met advies
Call-to-action