Skip to main content

Ongediertebestrijding in Amersfoort en omstreken

Ondervindt u problemen met betrekking tot ongedierte zoals: Ratten, muizen, zilvervisjes, wespen, bedwantsen en/of ander ongedierte in Amersfoort en omstreken?
Schakel dan de hulp in van Mega-Des Plaagdierbeheersing.

Mega-Des is uw professionele partner op het gebied van Faunabeheer, Houtaantasters en plaagdierbeheersing. Wij helpen u graag van diverse soorten plaagdierproblemen af met onze kennis en ervaring. We zijn niet alleen gespecialiseerd in de bestrijding van ongedierte, maar zijn gefocust op preventie.

Immers, een plaagdierprobleem bestrijden is niet zo moeilijk, maar dusdanige maatregelen treffen zodat de plaag nooit meer terug komt onderscheidt ons als vakmensen!

Ongedierte bestrijden in Amersfoort en omstreken!

Wanneer u woonachtig bent in Amersfoort of omgeving, kunt u gebruikmaken van de diensten van Mega-Des. Met onze uitvoerders verspreidt over het land gesitueerd, is er altijd een uitvoerder bij u in de buurt!
Als plaagdierbeheerser met jarenlange ervaring, zijn wij een expert op het gebied van ongedierte bestrijden. Indien u last ondervindt van ongedierte, is het noodzaak om dit snel te laten bestrijden door een professionele partij.

Voorkomen is te allen tijde beter dan bestrijden. Voor zowel uw eigen situatie als het ongedierte. Met onze jarenlange ervaring en vakkennis hebben wij meerdere keurmerken en certificaten mogen ontvangen. Onder deze keurmerken valt het KPMB Keurmerk.
Dit keurmerk wordt gegeven aan plaagdiermanagement bedrijven die hun diensten zorgvuldig uitvoeren en op orde hebben. Wij leveren onze betrouwbare diensten aan zowel zakelijke klanten als particulieren. Doe-het-zelf producten werken namelijk niet altijd zoals gewenst.

Voorkomen van ongedierte in Amersfoort

Het bestrijden van ongedierte is slechts een klein onderdeel van onze diensten.
Preventie is altijd beter dan bestrijden, dit is dan ook één van onze voornaamste doelstellingen.

Our nature is to prevent”

Preventie van ongedierte gebeurt met het IPM principe: Integrated Pest Management systeem (IPM). Met behulp van dit systeem bestrijden en voorkomen wij ongedierte op een diervriendelijke manier. Hiervoor worden geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt. IPM zorgt voor het duurzaam voorkomen van plaagdieren middels diverse methodes. Zo kunnen wij gaten en kieren voor u dichtmaken of vogelwering plaatsen. Vogelwering zorgt ervoor dat vogels worden buitengesloten van specifieke plekken waar zij nestelen, poepen en overlast veroorzaken.

Mega-Des helpt plaagdieren tegen te gaan

Naast het voorkomen en bestrijden van ongedierte, biedt Mega-Des een breed dienstenpakket. Hierbij kunt u denken aan: wespenbestrijding, rattenbeheersing, tegengaan van houtaantasters en zilvervisjesbestrijding.
Aan de hand van de lastsituatie, locatie en het soort plaagdier waar u last van ondervindt, wordt de benodigde dienst bepaald.

Wenst u meer informatie over onze service mogelijkheden?

Mocht u naar aanleiding van bovenstaand artikel nog vragen hebben of meer informatie willen ontvangen omtrent plaagdier problemen in Amersfoort
Twijfel niet en neem contact met ons op! Wij gaan graag het gesprek met u aan om een geschikte oplossing te vinden voor uw ongedierteprobleem!

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of middels ons contactformulier.mega-des logo


Telefoon: 0320-286900
Email: info@megades.nl

Advies vragen

Vraag vrijblijvende advies op. Wij beantwoorden alle vragen binnen 2 werkdagen. 

Wij staan altijd klaar met advies
Call-to-action