Skip to main content

Ongediertebestrijding in Beverwijk en omstreken

Ondervindt u problemen met betrekking tot plaagdieren zoals: Ratten, muizen, zilvervisjes, wespen, bedwantsen en/of ander ongedierte in Beverwijk en omstreken?
Schakel dan de hulp in van Mega-Des Plaagdierbeheersing.
Mega-Des is uw professionele partner op het gebied van Faunabeheer, Houtaantasters en plaagdierbeheersing. Wij helpen u graag van diverse soorten plaagdierproblemen af met onze kennis en ervaring. Ook voorkomen wij graag deze problemen voor u.

Ongedierte bestrijden in Beverwijk en omstreken!

Wanneer u woonachtig bent in Beverwijk of omgeving, kunt u gebruikmaken van de diensten van Mega-Des. Als plaagdierbeheerser met jarenlange ervaring, zijn wij een expert op het gebied van ongedierte bestrijden. Indien u last ondervindt van ongedierte, is het noodzaak om dit snel te laten bestrijden door een professionele partij.
Voorkomen is te allen tijde beter dan bestrijden. Voor zowel uw eigen situatie als het ongedierte. Met onze jarenlange ervaring en vakkennis hebben wij meerdere keurmerken en certificaten mogen ontvangen. Onder deze keurmerken valt het KPMB Keurmerk.
Dit keurmerk wordt gegeven aan plaagdiermanagement bedrijven die hun diensten zorgvuldig uitvoeren en op orde hebben. Wij leveren onze betrouwbare diensten aan zowel zakelijke klanten als particulieren. Doe-het-zelf producten werken namelijk niet altijd zoals gewenst.

Voorkomen van ongedierte in Beverwijk

Het bestrijden van ongedierte is slechts een klein onderdeel van onze diensten. Voorkomen is beter dan bestrijden, dit is dan ook één van onze voornaamste doelstellingen. Bij het voorkomen van ongedierte maken wij gebruik van ons Integrated Pest Management systeem (IPM). Met behulp van dit systeem bestrijden en voorkomen wij ongedierte op een diervriendelijke manier. Hiervoor worden geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt. IPM zorgt voor het duurzaam voorkomen van plaagdieren middels diverse methodes. Zo kunnen wij gaten en kieren in buitenmuren voor u dichtmaken of een vogelwering plaatsen. Vogelwering zorgt ervoor dat vogels worden buitengesloten van specifieke plekken waar zij nestelen, poepen en overlast veroorzaken. Voorkomen is immers beter dan bestrijden, wat er niet is hoeft ook niet bestreden te worden.

Mega –Des helpt plaagdieren tegen te gaan

Naast het voorkomen en bestrijden van ongedierte, biedt Mega-Des een breed dienstenpakket aan. Hierbij kunt u denken: wespenbestrijding, rattenbeheersing, tegengaan van houtaantasters en zilvervisjesbestrijding. Aan de hand van de lastsituatie, locatie en het soort plaagdier waar u last van ondervindt, wordt de benodigde dienst bepaald.

Wenst u meer informatie over onze service mogelijkheden?

Mocht u naar aanleiding van bovenstaand artikel nog vragen hebben of meer informatie willen ontvangen omtrent plaagdierproblemen in Beverwijk?
Twijfel niet en neem contact met ons op! Wij gaan graag het gesprek met u aan om een geschikte oplossing te vinden voor uw ongedierteprobleem!

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of middels ons contactformulier.
mega-des logo

Telefoon: 0320-286900
Email: info@megades.nl

Advies vragen

Vraag vrijblijvende advies op. Wij beantwoorden alle vragen binnen 2 werkdagen. 

Wij staan altijd klaar met advies
Call-to-action