Skip to main content

Ongediertebestrijding in Biddinghuizen en omstreken

Oei, heeft u last van ongedierte in uw huis of bedrijfspand en bent u ten einde raad? Schakel dan Mega-Des in! Mega-Des Plaagdierbeheersing is een ongediertebestrijder in Biddinghuizen die u kan voorzien in alle diensten omtrent plaagdieren. Dankzij onze vakkennis en goed opgeleide personeel kunnen wij u helpen met ieder ongedierteprobleem. Kortom, ervaart u problemen met muizen, ratten, kakkerlakken, zilvervisjes, vogels, wespen en ga zo maar door. Neem dan direct contact op met Mega-Des en laat uw plaagdierenprobleem verhelpen!
volgezogen steekmug die overlast veroorzaakt

Plaagdieren in huis of bedrijfspand in Biddinghuizen

Ondanks dat de winter en zomer mooie aspecten met zich meebrengt, heeft ieder nieuw seizoen ook weer verschillende ongedierte. Zo is de zomer heerlijk dankzij de stralende zon maar ook heeft u snel last van vervelende muggen, wespen en ander soort vliegen. En een koude winter zorgt ervoor dat plaagdieren – zoals muizen en ratten – op zoek gaan naar een warm overdekt holletje. Uw huis of bedrijfspand is hiervan vaak de dupe. Kortom, het hele jaar door zijn ongedierte op verschillende plekken te vinden. Een enkel beestje veroorzaakt vaak geen problemen. Heeft u echter al langere tijd last van ongedierte en is uw lastsituatie groot. Dan helpen wij u graag bij deze ongemakkelijke situatie.

De kosten van plaagdierbestrijding

Voor het verkrijgen van een duidelijk kostenplaatje zijn een aantal punten van belang. De kosten zijn namelijk afhankelijk van het soort plaagdier, de lastsituatie en locatie. Op basis van deze drie pijlers wordt tevens bepaald welke soort bestrijding nodig is en hoe en wanneer het toegepast moet worden. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat het bestrijden van zilvervisjes meerdere sessies nodig heeft. Ook is het een mogelijkheid dat muizen in eerste instantie niet worden bestreden maar worden voorkomen. Dit doen wij onder andere door het dichtmaken van kieren en gaten. Ervaart u hierna nog steeds overlast, dan gaan we het tweede stadium in en worden ze betreden met speciale middelen. De kosten voor bestrijding zijn op voorhand dan ook moeilijk te bepalen. Wenst u toch graag een globale schatting, dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen en een inspectie in Biddinghuizen aan te vragen.

Vragen, meer informatie of aanvragen

Heeft u na het bovenstaande nog vragen en/of wilt u graag meer informatie aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als het diensten betreft welke niet op onze website worden getoond, kunt u dit met ons bespreken. Doordat wij ons breed inzetten en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, kunnen wij u alsnog van dienst zijn.

Advies vragen

Vraag vrijblijvende advies op. Wij beantwoorden alle vragen binnen 2 werkdagen. 

Wij staan altijd klaar met advies
Call-to-action