Skip to main content

Ongediertebestrijding in Leiden en omstreken

Iedereen woont en werk graag in een huis of bedrijfspand zonder last te hebben van beestjes. Het brengt namelijk vaak nare gevolgen met zich mee zoals stank en schade. De gevolgen kunnen al snel tot irritatie leiden, wat natuurlijk alles behalve prettig is. Wellicht heeft u zelf al geprobeerd om van uw muizenprobleem, zilvervisjes probleem of vliegenprobleem af te komen. Maar helaas bracht dit geen uitkomst. In dat geval is het verstandig om Mega-Des Plaagdierbeheersing in te schakelen! Wij helpen u graag daar waar nodig en zorgen dat u volledig van uw plaagdieren-probleem af komt!
ongediertebestrijding in Zoetermeer waarbij een bamboekever bestrijdt moet worden

Last van verschillende plaagdieren

Het aantal dieren die als ongedierte wordt bestempeld, zijn er ongekend veel. In onze Plaagdieren Encyclopedie bespreken wij al deze ongedierte. Stuk voor stuk zijn het dieren die zorgen voor stank, schade en/of rotzooi. In onze encyclopedie bespreken wij naast de plaagdieromschrijving ook hoe het plaagdier te bestrijden is. Sommige ongedierte kunt u in eerste instantie zelf tegengaan. Andere hebben daarentegen een speciale aanpak nodig van een vakbekwame partij. Ook kan het zo zijn dat het zelf bestrijden weinig tot niets oplevert dat het noodzakelijk wordt om een ongediertebestrijder in Leiden in de arm te nemen. In beide gevallen staat Mega-Des graag voor u klaar! Wij bieden onder andere diensten aan als papiervisjes bestrijden, het weren van vogels, bedwantsen bestrijden, boktor bestrijden, muizen verdelgen en ratten verdelgen.

Gecertificeerd ongediertebestrijder in Leiden

Mega-Des Plaagdierbeheersing onderscheidt zich middels diverse certificaten, 25 jaar+ ervaring en vakbekwaam personeel. Op deze manier laten wij zien dat we een betrouwbare partner zijn op het gebied van ongediertebestrijding en we weten waar we over praten. Ons team bestaat uit gespecialiseerd personeel welke is opgeleid en geregeld diverse cursussen volgt. Zo kunnen wij onze effectieve aanpak van bestrijding waarborgen en zorgen voor optimaal resultaat! Daarnaast is de inzet van Integrated Pest Management (IPM) een tweede onderdeel welke bij ons hoog in het vaandel staat. Dit houdt in dat wij alvorens het bestrijden eerst bekijken wat de mogelijkheden zijn voor het beheersen van plaagdieren. Dit doen wij door niet-giftige oplossingen toe te passen. Denk hierbij aan het dichtmaken van gaten/kieren en het toepassen van weringmaatregelingen, zoals het bijenbekje en dakgootpreventie.

Voor meer informatie; neem contact!

Kortom, ervaart u last van ongedierte en wilt u hier graag zo spoedig mogelijk van af? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0181-779953 en mailen naar info@megades.nl. Wij gaan te allen tijde serieus om met uw aanvraag en plannen afspraken op korte termijn in.

Advies vragen

Vraag vrijblijvende advies op. Wij beantwoorden alle vragen binnen 2 werkdagen. 

Wij staan altijd klaar met advies
Call-to-action