Skip to main content

Ongediertebestrijding in Lemmer en omstreken

Ondervindt u last van plaagdieren zoals: muizen, kakkerlakken, zilvervisjes, ratten, houtworm of ander ongedierte in Lemmer? Dan heeft Mega-Des de kennis en ervaring om u verder te helpen bij alle vormen van ongedierteoverlast. Wij bestrijden, voorkomen en zorgen er voornamelijk voor dat plaagdierproblemen worden opgelost.
stekende bedwantsen die onderdeel zijn van een bedwantsplaag

Bestrijding van ongedierte in Lemmer en omgeving!

Mega-Des biedt diensten aan voor zowel particulieren als bedrijven in Lemmer en omgeving. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over verschillende keurmerken en certificaten. Wij hopen hiermee vertrouwen te creëren en u een schone, ongediertevrije omgeving te bieden. Om de diensten van Mega-Des te waarborgen zijn wij aangesloten bij brancheorganisatie PLAN. Mede hierdoor blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de ongediertebestrijdingsbranche. Mega-Des streeft naar een fijne samenwerking met een klantgerichte service en effectief resultaat.

Preventie van ongedierte in Lemmer met Mega-Des

Bij Mega-Des bestrijden wij niet alleen ongedierte, maar is het voorkomen van ongedierte onze voornaamste doelstelling. Het bestrijden en voorkomen van de diverse plaagdieren wordt op verschillende manieren uitgevoerd. Bij bijvoorbeeld een rattenplaag wordt er in eerste instantie een inspectie uitgevoerd. Hierbij wordt de plaag in kaart gebracht met behulp van een Integrated Pest Management systeem (IPM). Door een grondige inspectie van de omgeving en het uitvoeren van een maximaal maatregelenpakket voorkomen wij plaagdieren. Wanneer het (mogelijke) ongedierteprobleem is onderzocht wordt er gewerkt via een diervriendelijke manier van bestrijding waarbij geen chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Bij alle mogelijke ongediertebestrijdingen is het belangrijk om toekomstige plagen te voorkomen en een uitvoerige preventie uit te voeren. Voorkomen is te allen tijde beter dan bestrijden!

Ratten bestrijden met Mega-Des

Een veel voorkomend ongedierteprobleem die voor veel overlast zorgt, zijn ratten. Een rattenprobleem kunt u aan vele sporen herkennen, zoals: uitwerpselen, schade (geknaag aan hout en beton) en holen. Deze dieren kunnen een groot gezondheidsrisico vormen voor de mens en eventuele huisdieren. Het is dus noodzakelijk om dit probleem tegen te gaan of nog liever, het probleem te voorkomen. Ons gecertificeerde personeel zorgt voor een snelle, effectieve en diervriendelijke aanpak.

Mega-Des voor al uw plaagdierproblemen

Naast rattenbestrijding verzorgen wij ook effectieve hulp bij wespen bestrijden, muizen bestrijden, houtworm bestrijden en zilvervisjes bestrijden. Afhankelijk van de drie factoren: locatie, situatie en het soort plaagdier, wordt de aanpak en de dienst bepaalt.

Contact opnemen?

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande tekst nog vragen over het bestrijden en/of het voorkomen van plaagdieren in Lemmer en omstreken? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: 0320-286900 en via ons e-mailadres: info@megades.nl.

Advies vragen

Vraag vrijblijvende advies op. Wij beantwoorden alle vragen binnen 2 werkdagen. 

Wij staan altijd klaar met advies
Call-to-action