Skip to main content

Ongediertebestrijding in Urk en omstreken

Heeft u plaagdierproblemen zoals overlast van: wespen, ratten, kakkerlakken, zilvervisjes en ander ongedierte in Urk en omstreken? Zorg dan dat u de hulp van Mega-Des Plaagdierbeheersing inschakelt! Mega-Des is uw professionele partner binnen het gebied van plaagdierbeheersing, plaagdier voorkoming, houtaantasters en faunabeheer. Graag helpen wij u van verschillende soorten plaagdieren af met behulp van onze kennis en ervaring.
grasvlieg met gele en zwarte strepen

Ongediertebestrijding in Urk en omstreken

Indien u woonachtig bent in Urk of omgeving, is het mogelijk om gebruik te maken van het dienstenpakket van Mega-Des. Met onze jarenlange ervaring als plaagdierbeheerser, helpen wij u graag van uw ongedierte af. Het bestrijden van ongedierte wordt vaak uitbesteed aan een professionele partij. Een professionele partij kunt u herkennen aan verschillende certificaten en keurmerken. Op basis hiervan kunt u de juiste beslissing maken.
De aanpak van een ongediertebestrijder is zorgvuldig, effectief en snel. Daarnaast is niet alleen het bestrijden belangrijk, het voorkomen van ongedierte is eveneens van belang. Mega-Des heeft jarenlange ervaring met daarbij diverse keurmerken zoals het Keurmerk Plaagdiermanagement Bedrijven (KPMB), het Confederation of European Pest Management Associations (CEPA) en een VCA bedrijfscertificering. Mede door onze keurmerken en certificaten hopen wij vertrouwen te creëren, uw ongedierteprobleem is bij ons in goede handen!

Voorkom ongedierte in Urk

Ongedierte voorkomen is beter dan bestrijden. Waarom? Waar u geen last aan ondervindt hoeft u ook niet te bestrijden. Voor het voorkomen van ongedierte maken wij gebruik van een Integrated Pest Management systeem (IPM). Aan de hand van dit systeem bestrijden en voorkomen wij ongedierte op een diervriendelijke manier waarbij geen chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Deze effectieve manier van plaagdierbeheersing zorgt ervoor dat plaagdieren buiten de deur blijven. Zo zorgen wij er onder andere voor dat gaten en kieren in buitenmuren dicht worden gemaakt. Maar ook bieden wij de mogelijkheid tot dakgootpreventie. Hierbij wordt uw dakgoot compleet bedekt waardoor het ongedierte niet meer in staat is om in uw dakgoot te landen.

Ga plaagdieren tegen met Mega – Des

Mega-Des biedt naast het voorkomen –en bestrijden van ongedierte, een ruim aanbod van diensten aan. Onder onze diensten vallen onder andere: rattenbestrijding, zilvervisjesbestrijding, het tegengaan van houtaantasters en vogelwering. Op basis van de drie factoren: situatie, locatie en het soort plaagdier, komen wij tot het definitieve besluit van de benodigde dienst.

Meer informatie en contact

Heeft u na het lezen van bovenstaande tekst nog vragen of wenst u meer informatie betreffende plaagdierproblemen in Urk? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@megades.nl of via volgend telefoonnummer: 0320-286900. Mega-Des streeft naar een uitstekende service en effectieve manier van voorkomen en bestrijden van ongedierte!

Advies vragen

Vraag vrijblijvende advies op. Wij beantwoorden alle vragen binnen 2 werkdagen. 

Wij staan altijd klaar met advies
Call-to-action