Skip to main content

Ongediertebestrijding in Zeewolde en omstreken

Indien u last heeft van plaagdieren zoals: kakkerlakken, ratten, muizen, houtaantasters en ander ongedierte in Urk en omstreken, kunt u Mega-Des Plaagdierbeheersing raadplegen. Mega-Des is uw professionele partner met betrekking tot het bestrijden en voorkomen van diverse soorten plaagdieren. Met onze kennis en ervaring helpen wij u graag verder.
een kakkerlak buiten met grote voelsprieten

Bestrijding van ongedierte in Zeewolde en omstreken

Wanneer u last ondervindt van plaagdieren in Zeewolde en omgeving, is het aan te raden om gebruik te maken van het uitgebreide dienstenpakket van Mega-Des. Al jarenlang zijn wij werkzaam als plaagdierbeheerser en helpen wij u graag van uw ongedierteproblemen af. Samen met onze keurmerken, certificaten en ons goed geschoolde personeel is uw ongedierteprobleem bij ons in goede handen. Met onze jarenlange ervaring en afgesloten lidmaatschap bij Brancheorganisatie PLAN zijn -en blijven wij expert op het gebied van plaagdierbeheersing.

Voorkom ongedierte in huis en bedrijven

Naast het bestrijden van ongedierte is eveneens ook het voorkomen van ongedierte vol vertrouwen aan ons uit te besteden. Het voorkomen van plaagdierproblemen is te allen tijde beter dan het bestrijden. Onze slogan sluit hierop aan: “Our Nature is to Prevent”. Ongedierte in huis of binnen een bedrijf kan voor veel overlast zorgen, tref vooraf de juiste maatregelen. Mega-Des verzorgt vogelweringen, waarbij gekozen kan worden uit verschillende weringstechnieken om vogels effectief en efficiënt te weren. Ook kunnen er gaten en klieren in buitenmuren dicht worden gemaakt om bijvoorbeeld ratten en muizen buiten de deur te houden.

Wespen bestrijden met Mega-Des

Plaagdieren die voor veel overlast zorgen en veelal actief zijn in de zomermaanden zijn wespen. Dit zijn gevaarlijke en soms pijnlijke dieren zijn. Het is noodzakelijk deze dieren te bestrijden. Wespen maken hun wespennest op beschutte plekken zoals: spouwmuren, zolders en holle bomen. Deze plaagdieren kunnen veilig en effectief worden verwijderd op twee manieren. Mega-Des kiest altijd voor de meest geschikte en effectieve manier van bestrijden. Zo kan er gekozen worden om een compleet wespennest te verwijderen of de wespen te verdelgen. Naast het bestrijden van wespen kunnen wij u op diverse gebieden te hulp schieten, zoals: muizenbestrijding, rattenbestrijding, mierenbestrijding en zilvervisjesbestrijding.

Meer informatie en contact

Mocht u na het lezen van bovenstaande tekst nog vragen hebben of meer informatie willen, betreffende plaagdierproblemen in Zeewolde. Neem dan gerust contact met ons op via onze verschillende kanalen. U kunt ons bereiken via het volgende telefoonnummer: 0320-286900 of via ons e-mailadres: info@megades.nl. Mega-Des is een betrouwbare en natuurbewuste partij die u graag van uw plaagdierproblemen afhelpt. Met onze uitstekende service en jarenlange ervaring staan wij graag voor u klaar.

Advies vragen

Vraag vrijblijvende advies op. Wij beantwoorden alle vragen binnen 2 werkdagen. 

Wij staan altijd klaar met advies
Call-to-action