Skip to main content

Ongediertebestrijding in Zoetermeer en omstreken

De keuze voor een wel of niet ongediertevrij huis of bedrijfspand, is voor iedereen een vrij eenvoudige beslissing. Natuurlijk kiest iedereen voor een ongediertevrij huis/bedrijfspand zonder enige last te ondervinden van beestjes zoals vliegen, muizen, ratten, wespen, vlooien, boktor, houtworm en ga zo maar door. Maar goed, soms is de ernst van het probleem zo groot dat u dit zelf niet meer aankan. In dat geval is het zeer raadzaam een ongediertebestrijder in Zoetermeer in de arm te nemen. Alleen zo zorgt u weer voor een plaagdiervrije omgeving en dus voor een fijne leef- en/of werkomgeving!

Ongediertebestrijding Zoetermeer waarbij mieren bestrijding toegepast kan worden
Gevangen Tapinoma mieren op een lijmplaatje

Ongedierte bestrijden in huis

Het bestrijden van ongedierte in of rondom uw huis in Zoetermeer, kunt u in eerste instantie zelf proberen. Hierbij gaat het met name om vliegen, zilvervisjes, muizen en ratten. Zo kunt u gebruik maken van spuitbussen, insectenlampen, kleefbanden en lokdozen. Kijk daarbij ook naar alle mogelijke gaten en kieren die u zelf kunt dichtmaken. Indien dit allemaal niet wilt werken, dan schakelt u Mega-Des Plaagdierbeheersing in. Dit doet u door contact met ons op te nemen en het betreffende ongedierte-probleem aan ons voor te leggen. Vervolgens komen wij zo spoedig mogelijk bij u langs voor het analyseren van het probleem en het achterhalen van de oorzaak. Waarna wij een effectief behandelplan opstellen en starten met de bestrijding.

Verschillende ongedierte bestrijden in Zoetermeer

Voor ieder soort ongedierte geldt een andere manier van beheersen of bestrijden. Zo mag fauna (vogels, vossen, konijnen, wasberen enzovoorts) volgens de nieuwe natuurwet absoluut niet bestreden worden. Dit betekent dat wij geen gif mogen toepassen omdat het beschermende dieren zijn. Wat wij dan wel doen is het toepassen van weringsmaatregelingen. Denk hierbij onder andere aan netten en schroten. Dit is een diervriendelijke manier van beheersen waarbij wij de natuur niet beschadigen.
Gifvrij bestrijden passen wij ook toe bij rattenbestrijding en muizenbestrijding. Wil dit op den duur niet werken? Dan mogen wij bij deze ongedierte wel overgaan tot bestrijden met gif. Maar we starten ten allen tijde met het oplossen van de oorzaak en het toepassen van weringsmaatregelingen. Hierbij kun u denken aan het dichtmaken van gaten/kieren en het plaatsen van lokhuizen.

Neem contact op voor meer informatie

Kunt u het ongedierte zelf niet meer aan en heeft u hulp nodig? Neem dan zeker contact met ons op! Dit doet u door te bellen naar 0181-779953 of te mailen naar info@megades.nl. Wij helpen u graag verder met uw ongedierteprobleem!

Advies vragen

Vraag vrijblijvende advies op. Wij beantwoorden alle vragen binnen 2 werkdagen. 

Wij staan altijd klaar met advies
Call-to-action