Skip to main content

Dakgootpreventie tegen ongedierte

Door het bieden van dakgootpreventie breidt Mega-Des haar service verder uit en zorgen wij ervoor dat men ook op het dak wordt beschermd tegen ongedierte.
Mega-Des is dealer van Dakgootpreventie. Een leverancier die hoogstaande materialen levert voor het uitstekend weren van diverse invloeden van buitenaf, waaronder ongedierte bij uw dak(goot). Zo houdt u uw dak vrij van ongedierte en voorkomt u toekomstige uitgaven aan restschades door een verstopte dakgoot en lekkages.

Dakgootbescherming tegen vogels en steenmarters
Dakgootpreventie tegen vogels

Dakgootpreventie tegen ongedierte

Met Dakgootpreventie heeft Mega-Des Plaagdierbeheersing een krachtig en duurzaam middel om marters, rattenmuizenkraaien en andere vogels onder daken vandaan te houden. Dakgootpreventie in combinatie met marterschroot, weert en voorkomt namelijk ongedierte. Voor steenmarters, vogels en muizen zijn daken een gewilde plek.
Door het plaatsen van een aluminium schoot is dit niet meer van toepassing!

Hiermee wordt uw dakgoot compleet bedekt waardoor het voor ongedierte niet meer mogelijk en aantrekkelijk is om in uw dakgoot te landen. In combinatie met Vogelschroot kunnen ze niet meer onder uw dakpannen komen. Alles wordt volledig afgebakend zonder dat dit het aanzicht van uw huis verstoort. Kortom; een effectieve manier voor het weren van ongedierte op uw dak en in uw dakgoot!

Preventie tegen meerdere invloeden

Naast het feit dat deze vorm van preventie oplossing biedt tegen ongedierte, is het tevens een uitkomst voor het weren van bladeren, sneeuw, takken en andere invloeden van buitenaf. Invloeden die er voor zorgen dat uw dakgoot verstopt raakt en lekkage kan veroorzaken. Dit wil natuurlijk niemand. Dankzij de goede constructie van de dakgootbescherming wordt ook dit voorkomen en zijn overtollige bladeren, takken en sneeuw in uw dakgoot verleden tijd. Dankzij de metalen schroot valt alles buiten uw dakgoot en zijn verstoppingen niet meer van toepassing. Zo worden verstoppingen, lekkages en schade voorkomen.
Dat scheelt kosten aan restschades en het periodiek schoonmaken van uw dakgoot!

Dakgootpreventie; duurzaam en milieuvriendelijk plaagdieren weren

In de plaagdierbeheersing branche wordt steeds meer de focus gelegd op wering en voorkoming van ongedierte met zo min mogelijk gebruik van gif.
Met het toepassen van dakgootpreventie wordt er op geen enkele manier gebruikt gemaakt van gif en worden dieren niet gedood!

Bekijk tevens onderstaande video met goede uitleg over dakgootbescherming.

Ik wil graag meer informatie over diervriendelijk ongedierte bestrijden

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om diervriendelijk ongedierte te bestrijden?
Twijfel niet en neem contact met ons op! Wij gaan graag het gesprek met u aan om een geschikte oplossing te vinden voor uw ongedierteprobleem!

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of middels ons contactformulier.mega-des logo

Telefoon: 0320-286900
Email: info@megades.nl

Advies vragen

Vraag vrijblijvende advies op. Wij beantwoorden alle vragen binnen 2 werkdagen. 

Wij staan altijd klaar met advies
Call-to-action