Skip to main content

Nachtelijke Inspecties

Worden nieuwe eisen straks een standaard? De nieuwe eisen van Marks & Spencer vermelden dat er minimaal 1x per jaar een nachtelijke inspectie moet plaatsvinden en bij een aantasting van ratten of muizen moeten er sowieso een aantal nachtelijke inspecties uitgevoerd worden om de nachtelijke activiteiten van de plaagdieren in kaart te brengen.Bovendien moet de […]
Alex Mars; de eigenaar van Mega-Des

Heeft u zelf last van plaagdieren en heeft u zo snel mogelijk een oplossing nodig? Aarzel dan niet, en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen snel, doeltreffend en discreet. Service door héél Nederland.

Worden nieuwe eisen straks een standaard?

De nieuwe eisen van Marks & Spencer vermelden dat er minimaal 1x per jaar een nachtelijke inspectie moet plaatsvinden en bij een aantasting van ratten of muizen moeten er sowieso een aantal nachtelijke inspecties uitgevoerd worden om de nachtelijke activiteiten van de plaagdieren in kaart te brengen.
Bovendien moet de aantasting binnen 1 week onder controle zijn.
Deze eis is een nieuwe aanvulling op het bestaande eisenpakket.

Medewerkers van Mega-Des zijn in het bezit van zéér goede nachtkijkers die het waarnemen en registreren van nachtelijke activiteiten vastleggen.”

Met deze informatie kan er een goede analyse gemaakt worden voor het plan van aanpak in uw plaagdierbeheersplan.   Daarnaast is er de mogelijkheid om bij het waarnemen van ratten, direct een bestrijdingsactie uit te voeren om de populatie te elimineren

Volgens mijn keurmerk moeten we een nachtelijke inspectie (laten) uitvoeren!

Wanneer u een nachtelijke inspectie moet laten uitvoeren volgens uw keurmerk, dan kunnen wij u uiteraard van dienst zijn!   Met onze moderne warmte apparatuur en professioneel opgeleide medewerkers zijn wij u graag van dienst!

Heeft u overlast of hinder van nachtelijke activiteiten?
Twijfel niet en neem contact met ons op!   Wij gaan graag het gesprek met u aan om een geschikte oplossing te vinden voor uw ongedierteprobleem!

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of middels ons contactformulier.mega-des logo


Telefoon: 0320-286900
Email: info@megades.nl


Geplaatst op: 18 februari 2021