Skip to main content

Vliegenproblemen oplossen met vliegenlampen (EIV)

Vliegen zijn niet alleen hinderlijk, ze zijn ook onhygiënisch. Vliegen kunnen dragers zijn van verschillende ziektekiemen en andere soorten bacteriën die kunnen leiden tot voedselvergiftigingen.Een vlieg kan miljoenen bacteriën bij zich dragen. Daarom is het van groot belang dat u in uw keuken of andere plaatsen waar u voedsel verwerkt of bereidt, de nodige maatregelen treft om […]
Alex Mars; de eigenaar van Mega-Des

Heeft u zelf last van plaagdieren en heeft u zo snel mogelijk een oplossing nodig? Aarzel dan niet, en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen snel, doeltreffend en discreet. Service door héél Nederland.

insecten vleesvliegVliegen zijn niet alleen hinderlijk, ze zijn ook onhygiënisch. Vliegen kunnen dragers zijn van verschillende ziektekiemen en andere soorten bacteriën die kunnen leiden tot voedselvergiftigingen.
Een vlieg kan miljoenen bacteriën bij zich dragen. Daarom is het van groot belang dat u in uw keuken of andere plaatsen waar u voedsel verwerkt of bereidt, de nodige maatregelen treft om vliegen te weren en te voorkomen.
Wanneer dit niet lukt, zijn vliegenlampen een goed hulpmiddel.
Een vliegenlamp met kleefplaat is een snelle en gemakkelijke oplossing voor het vangen van vliegen in een keuken, restaurant, café of opslagplaats.

Hoe werkt een vliegenlamp met hoogspanningsrooster?

in veel gevallen worden er vliegenlampen met een hoogspanningsraster gebruikt die de vliegen elektrocuteren. Deze lamp heeft een elektrocutierooster, wanneer de vlieg in contact komt met het rooster, wordt hij geëlektrocuteerd en spat de vlieg als het ware uit elkaar.
Er worden dan microscopisch kleine insectendeeltjes verspreid in de ruimte waar deze lamp hangt. Deze insecten deeltjes kunnen dan op voedsel terecht komen of op plaatsen waar voedsel bereidt wordt.

Hoe werkt een vliegenlamp met kleefplaat?

Een vliegenlamp die voorzien is van een kleefplaat, vermindert het risico op besmetting aanzienlijk.
De gevangen insecten die op de kleefplaat blijven plakken kunnen ook meteen gebruikt worden voor (trend)analyse doeleinden.
De kleefplaten moeten regelmatig worden vervangen en de gevangen insecten zullen dan worden geteld, gedetermineerd en geregistreerd.
Aan de hand van het soort insect dat wordt aangetroffen kunnen aanwezige problemen (bronnen) worden gesignaleerd.
Met die informatie worden rapportages opgesteld en kan er een goede trendanalyse worden gemaakt met adviezen om vliegende insecten in de toekomst buiten de deur te houden.

Vliegenlampen bestellen

Wilt zelf vliegenlampen bestellen en ophangen? Dat kan natuurlijk!
Bestel ze makkelijk en snel in onze
webshop

Heeft u vragen over vliegenlampen?

Heeft u vragen over vliegenlampen, welk model het meest geschikt is in uw situatie?
Wilt u een inspectie laten uitvoeren door ons zodat u weet waar het het nodig is om een vliegenlamp op te hangen en waar juist niet?
Twijfel niet en neem contact met ons op! Wij gaan graag het gesprek met u aan om een geschikte oplossing te vinden voor uw vliegenprobleem!

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of middels ons contactformulier.
mega-des logo

 

Telefoon: 0320-286900
Email: info@megades.nl


Geplaatst op: 6 juni 2016

Laatste nieuws

Ratten in de tuin

Ratten in de tuin

14 mei 2024

Rattengif

13 mei 2024

Zwarte ratten

13 mei 2024