Skip to main content

Testimonial Dayseaday

Moderne plaagdierbeheersing voor een moderne handelsorganisatie Dayseaday is een internationale, toonaangevende handelsorganisatie in verse en diepgevroren visproducten, gevestigd op het voormalig eiland Urk. Zij levert een compleet assortiment visproducten (ruim 150 soorten vis!) aan groothandels in heel Europa en ver daarbuiten.                Die leveren de producten weer aan horeca groothandels en winkels . Dayseayday beschikt over […]
Alex Mars; de eigenaar van Mega-Des

Heeft u zelf last van plaagdieren en heeft u zo snel mogelijk een oplossing nodig? Aarzel dan niet, en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen snel, doeltreffend en discreet. Service door héél Nederland.

Moderne plaagdierbeheersing voor een moderne handelsorganisatie

Dayseaday is een internationale, toonaangevende handelsorganisatie in verse en diepgevroren visproducten, gevestigd op het voormalig eiland Urk. Zij levert een compleet assortiment visproducten (ruim 150 soorten vis!) aan groothandels in heel Europa en ver daarbuiten.                
Die leveren de producten weer aan horeca groothandels en winkels . Dayseayday beschikt over een eigen hypermoderne opslagcapaciteit van ruim 10.000 pallets op Urk. En daar mogen wij ervoor zorgen dat de plaagdieren buiten de deur blijven.

Altijd voldoen aan de laatste eisen

Jan Pruiksma, Kwaliteitsmanager bij Dayseaday: “We werken al heel lang naar volle tevredenheid samen met Mega-Des Plaagdierbeheersing.

In onze branche hebben we te maken met wet- en regelgeving op het gebied van kwaliteit en hygiëne die het ons verplicht een externe plaagdierbeheerser in te schakelen. Mega-Des is dan een zeer welkome partij. Zij volgen de wet- en regelgeving op de voet, zorgen ervoor dat ze altijd volledig gecertificeerd zijn voor wat er gevraagd wordt en zorgen er zo dus voor dat wij volledig worden ontzorgd.
We ervaren hen als zeer professioneel en pro-actief.

Dit is vooral fijn omdat het een complexe wetgeving is waarin ook wel eens wat verandert.
En het is niet alleen nationaal, maar ook Europees. Dat bijhouden en eraan voldoen is veel werk dat Mega-Des ons uit handen neemt.”

Flexibiliteit

Mega-Des is gevestigd in Lelystad en verleent haar diensten in heel Nederland.
Dayseaday ervaart de voordelen van een plaagdierbeheerser in de buurt.

Pruiksma: “Het is fijn dat er altijd een plaagdierbeheerser van Mega-Des in de buurt is.                              
Is er iets aan de hand? Dan zijn zij zeer flexibel en wordt er direct actie ondernomen.”

Een moderne handelsorganisatie als Dayseaday heeft een moderne plaagdierbeheerser nodig.        
Een organisatie die zich snel kan aanpassen aan veranderende wet- en regelgeving en die dat doet met de meest moderne en actuele technieken. Wij blijven er naar streven Dayseaday volledig te ontzorgen en te verrassen met onze oplossingen. Wilt u ook ontzorgd worden en moderne plaagdierbeheersing implementeren die altijd aan de juiste wetgeving voldoet?

Neem dan contact met ons op!


Geplaatst op: 5 december 2023

Laatste nieuws

Ratten in de tuin

Ratten in de tuin

14 mei 2024

Rattengif

13 mei 2024

Zwarte ratten

13 mei 2024