Skip to main content

Kraaien verjagen; ik ben die kauwen helemaal zat!

Kraaien overlast Kraaien geven veel overlast wanneer ze onder uw dakpannen of dakbeschot een nest maken.   Niet alleen het lawaai dat ze van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat maken, maar ook de rotzooi van nestelmateriaal, poep en etensresten die ze buiten het nest gooien, kunnen voor de nodige frustraties zorgen. Vooral in de […]
Alex Mars; de eigenaar van Mega-Des

Heeft u zelf last van plaagdieren en heeft u zo snel mogelijk een oplossing nodig? Aarzel dan niet, en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen snel, doeltreffend en discreet. Service door héél Nederland.

Kraaien overlast

Kraaien geven veel overlast wanneer ze onder uw dakpannen of dakbeschot een nest maken.   Niet alleen het lawaai dat ze van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat maken, maar ook de rotzooi van nestelmateriaal, poep en etensresten die ze buiten het nest gooien, kunnen voor de nodige frustraties zorgen.
Vooral in de maanden april tot en met juli wanneer het hun broedseizoen is, valt er moeilijk samen te leven met de kauwtjes als ze uw huis hebben uitgekozen als kraamkamer.

Kauwen verjagen m.b.v. dakgootpreventie

 

Wanneer mag ik wat tegen kauwen doen?

We krijgen vaak aanvragen van huiseigenaren of wij dakgootpreventie kunnen aanbrengen tegen de kauwtjes op het moment dat het broedseizoen al is begonnen.(van 1 april tot 1 augustus).afvalbak die kraaien aantrekt en zorgt voor vogeloverlast Helaas moeten we dit dan weigeren. Het plaatsen van wering tegen de kauwtjes in het broedseizoen wordt juridisch gezien als het verstoren van het nest en hier staan behoorlijke boetes op.   Maar de kauwtjes komen ieder jaar op dezelfde plek terug om te broeden.   Na het broedseizoen heeft u dus tot 31 maart de tijd om wering aan te brengen en zo te voorkomen dat de kauwtjes het jaar daarop weer uw huis kunnen uitkiezen als kraamkamer.   Door op tijd te plannen kunt u dus het jaar daarop, een hele hoop ellende voorkomen.

Wat kan ik doen tegen kauwen?

Kauwen zijn beschermd!
Ze wegvangen of afschieten kan en mag niet zomaar, veelal komt u uit op de enige optie die u heeft is het weren van vogels.
Met dakgootpreventie heeft u een definitieve wering aangebracht zodat de kauwtjes niet onder uw dakbeschot kunnen nestelen.   Bovendien hoeft u ook nooit meer uw goten schoon te maken om verstoppingen en lekkages te voorkomen.
Met dakgootpreventie heeft u dus meteen twee vliegen in één klap!

Ik heb overlast van kauwen!

Wanneer u last heeft van Kauwtjes omdat ze in uw huis een nest hebben gemaakt, dan kunnen wij u helpen.   Wij kennen het gedrag van de beestjes en weten hoe intelligent ze zijn!   Schroom niet om contact met ons op te nemen zodat wij vrijblijvend een offerte kunnen maken ter wering van de kauwtjes.

Zodra het broedseizoen is afgelopen, kunnen wij samen met u de planning maken wanneer wij de wering gaan monteren zodat u volgend jaar tijdens het broedseizoen van de kauwtjes geen last meer van ze ondervindt!

Hulp bij kraaien verjagen

Met behulp van dakgootpreventie worden kraaien verjaagd.
Niet alleen vogels worden hiermee geweerd, ook bijvoorbeeld steenmarters , mussen en ratten kunnen wij op die manier weren.

Heeft u overlast of hinder van kauwtjes of andere vogels?
Twijfel niet en neem contact met ons op!   Wij gaan graag het gesprek met u aan om een geschikte oplossing te vinden voor uw vogelprobleem!

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of middels ons contactformulier.
mega-des logo

 Telefoon: 0320-286900
Email: info@megades.nl


Geplaatst op: 12 november 2018