Skip to main content

Muizen in huis gevaarlijk?

Als het buiten natter en kouder wordt, kunnen muizen en andere knaagdieren binnenshuis hun weg vinden. Je weet natuurlijk dat muizen en ratten hinderlijk zijn als ze binnenshuis komen.   Ze eten je eten op, kauwen op draden, knagen aan meubels en poepen en pissen alles eronder, maar één van de meest gestelde vragen is:……. […]
Alex Mars; de eigenaar van Mega-Des

Heeft u zelf last van plaagdieren en heeft u zo snel mogelijk een oplossing nodig? Aarzel dan niet, en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen snel, doeltreffend en discreet. Service door héél Nederland.

Als het buiten natter en kouder wordt, kunnen muizen en andere knaagdieren binnenshuis hun weg vinden. Je weet natuurlijk dat muizen en ratten hinderlijk zijn als ze binnenshuis komen.   Ze eten je eten op, kauwen op draden, knagen aan meubels en poepen en pissen alles eronder, maar één van de meest gestelde vragen is:…….

Zijn muizen in huis gevaarlijk

Zijn muizen in huis gevaarlijk?

Ja! Muizen in huis zijn gevaarlijk! Het is niet omdat ze bijten of omdat ze giftige giftanden of een verborgen angel hebben, maar omdat muizen een aantal gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Daarom is het zo belangrijk om muizen in huis kwijt te raken en hoe eerder des te beter!

Muizen zijn ziekteverwekkers en dus gevaarlijk!

Een feit is dat een aantal ernstige ziekten en gezondheidsrisico’s zijn terug te voeren naar muizen. Volgens het RIVM verspreiden muizen talloze ziekten wereldwijd. De ziekten worden rechtstreeks op de mens overgedragen door contact met uitwerpselen van muizen, speeksel of urine, muizenbeten en louter direct contact. Ze kunnen echter ook indirect worden verspreid via teken, vlooien en mijten.

Muizen gevaarlijk door kortsluiting en brand

Er zijn echter nog andere risico’s, zoals hun neiging om op bedrading te kauwen. Blootliggende bedrading kan kortsluiting veroorzaken en dat kan brand tot gevolg hebben.

plaagdierbeheersing tegen muizen

Muizenbestrijding door ervaren muizenbestrijder

Wanneer u muizen in uw huis ontdekt, helpen wij u verder! Wij begrijpen de risico’s en kunnen zelfs de kleinste tekenen van muizen rond het pand herkennen. Wij hebben ook de training en ervaring om te weten wat voor soort muizen u heeft en waar ze binnen kunnen komen. 

Samen met u kan onze bestrijdingstechnicus een effectieve methode ontwikkelen om de muizen te verwijderen en te voorkomen dat ze terugkeren.

Hulp inschakelen voor muizenbestrijding

Als u zich zorgen maakt over muizen in uw huis of bedrijf neem dan vandaag nog contact met ons op voor een snelle en adequate bestrijdingsactie!

Heeft u overlast of hinder van muizen of andere plaagdieren?
Twijfel niet en neem contact met ons op! Wij gaan graag het gesprek met u aan om een geschikte oplossing te vinden voor uw ongedierteprobleem!

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of middels ons contactformulier.
mega-des logo

Telefoon: 0320-286900
Email: info@megades.nl


Geplaatst op: 10 december 2020

Laatste nieuws

Ratten in de tuin

Ratten in de tuin

14 mei 2024

Rattengif

13 mei 2024

Zwarte ratten

13 mei 2024