Skip to main content

Waarom Mega-Des?

gifvrij vangsystemen met sms-alert behoren ook tot het dienstenpakket van Mega-Des
Gifvrije vangsystemen met sms-alert behoren ook tot het dienstenpakket van Mega-Des

Afhankelijk van uw bedrijfsvoering, loopt u een zeker risico op de aanwezigheid van plaagdieren.
Wanneer er met voedingsmiddelen wordt gewerkt, verplicht de NVWA u om een preventieplan op te stellen om dit risico optimaal te verkleinen en plaagdieren buiten de deur te houden. Mega-Des stelt voor u zo’n plaagdierbeheersplan op en zorgt ervoor dat deze nauw aansluit bij uw bedrijfsvoering.

Mega-Des heeft bewezen vakkennis

Wij verzorgen al sinds 1991 plaagdierbeheersing op maat voor een groot aantal klanten in uiteenlopende sectoren en door heel Nederland.
Mega-Des heeft de kennis in huis die nodig is om uw bedrijf effectief te beschermen tegen allerlei ongedierte.

Mega-Des werkt met experts!

Al onze medewerkers hebben een intensief trainingsprogramma afgerond voordat ze zelfstandig op pad gaan. Daarnaast zijn ze niet alleen gecertificeerd voor de werkzaamheden die ze mogen doen als plaagdierbeheerser, maar zijn zij eveneens in het bezit van een VCA* en hoogwerker certificaat.  Vanzelfsprekend werken zij volgens de bedrijfsfilosofie van Integrated Pestmanagement (IPM).
Gedurende hun loopbaan bij Mega-Des volgen onze medewerkers vervolg- en herhalingsopleidingen om up to date te blijven en specifieke kennis en technische vaardigheden bij te houden op het gebied van plaagdierbeheersing en ongediertebestrijding.

Met Mega-Des haalt u de Expert in huis!

Wij beschikken ook over een entomologisch lab.
Wij beschikken tevens over een entomologisch lab

Bij Mega-Des hebben we verschillende expertises in huis zodat wij u altijd een optimaal pakket kunnen bieden met maatregelen tegen een (potentiële) aantasting van plaagdieren. Voordat wij u een voorstel doen, voeren wij altijd een inspectie (Plaagdier Risico Inventarisatie) uit om de specifieke risico’s of problemen op uw locatie te identificeren.
Mega-Des staat voor u klaar bij diverse behoeften:

Mega-Des voorziet u in alle wensen én eisen op het gebied van plaagdierbeheersing.
Daarnaast bieden wij met Pestscan en Xignal twee interessante online rapportagesystemen voor het 24/7 beheer van uw plaagdierbeheersplan. Zo wordt alles overzichtelijk in één rapportagesysteem middels een beschermde login.

Mega-Des heeft meerdere vestigingen

Momenteel heeft Mega-Des twee vaste locaties in Nederland, namelijk in Lelystad en Rotterdam. Heeft u meerdere vestigingen in Nederland? Dan kunnen wij u naast lokale ondersteuning, ook landelijk van dienst zijn.
Indien gewenst kunnen al uw vestigingen opgenomen worden in één centraal contract (mantelovereenkomst). Dit biedt u de zekerheid van eenduidigheid en continuïteit op al uw vestigingen, naast een aantrekkelijke kostenbesparing.

Discretie en flexibiliteit

Wij begrijpen en houden rekening met de gevoeligheid van onze werkzaamheden in diverse bedrijven en instellingen. Om deze reden zullen we conform uw wensen, een mate van discretie in onze werkzaamheden aanbrengen. Een snelle, adequate reactie na aanleiding van een melding is bij ons vanzelfsprekend.

Wet en regelgeving

Onze brede kennis van de relevante wet- en regelgeving – alsmede de aanvullende documentatie-eisen – geeft u gemoedsrust. Met onze kennis van de criteria – gesteld door audit-instanties – zijn wij in staat om u onder andere het volgende te bieden:

  • Overeenkomsten op maat;
  • Periodieke controles op het gebied van plaagdieren en voedselveiligheid;
  • Onafhankelijke QA-inspecties en pre-audit inspecties door speciaal opgeleide medewerkers.

Heeft u vragen over ongedierte of over uw huidige plaagdierbeheersplan?

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek met één van onze experts? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Advies vragen

Vraag vrijblijvende advies op. Wij beantwoorden alle vragen binnen 2 werkdagen. 

Wij staan altijd klaar met advies
Call-to-action