Skip to main content

Ongediertebestrijding

Ondervindt u veel last van ongedierte? Dat is het zaak om dit snel te laten bestrijden door een professionele partij. Hoe sneller u in actie komt, hoe beter en sneller het bestreden kan worden. Bij ongediertebestrijding kunt u onder andere denken aan muizenratten, papiervisjes en vogels. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer dieren waar u last van kan ondervinden. In onze Plaagdieren Encyclopedie vindt u de meestvoorkomende plaagdierne in Nederland.

Bestrijding van ongedierte door Mega-Des

Al meer dan 30 jaar is Mega-Des dé ongediertebestrijder voor het weren, beheersen en bestrijden van ongedierte.
Wij hebben een groot aantal klanten uit diverse sectoren en door heel Nederland. Mede dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis zijn wij een expert op het gebied van ongedierte bestrijden. Ook beperken wij ons niet tot één deskundigheid. Ons personeel heeft namelijk ieder één of meerdere expertises waardoor wij onze klanten kunnen voorzien in alle soorten ongediertebestrijding. Want ieder dier of beest vraagt om een andere aanpak qua beheersen of bestrijden. Kortom: Mega-Des is er voor u ongeacht de ongedierteoverlast.

Ongediertebestrijding tegen een bedwants door een ongediertebestrijder
Bedwants

Ongedierte bestrijden in huis

Het bestrijden van ongedierte is afhankelijk van de het soort plaagdier, de omgeving en lastsituatie. Zodra wij een aanvraag van u binnenkrijgen, worden deze drie aspecten als eerst in kaart gebracht.
Op basis hiervan wordt beoordeeld hoe wij gaan bestrijden of weren. Denk hierbij onder andere aan het bestrijdingsmateriaal (weringsmatariaal), de duur en frequentie. Is dit eenmaal bekend? Dan kunnen we een offerte voor u opstellen zodat u weet waar u aan toe bent. Tijdens het bestrijden houden wij uiteraard ten alle tijde rekening met de veiligheid, eventuele huisdieren en kinderen.
Daarnaast zorgen wij voor een effectieve en efficiënte manier van bestrijden, wat zorgt voor een snelle afhandeling en dat u voor langere tijd van het ongedierte af bent.
Wanneer het ongedierte eenmaal is verdreven, geven wij u tevens advies over hoe ongedierte in de toekomst te voorkomen.

Integrated Pest Management protocol (IPM)

Mega-Des Plaagdierbheersing voert
bestrijdingsprogramma’s altijd uit onder de doelstelling van Integrated Pest Management. Dit houdt in dat we – zoveel mogelijk – plaagdieren duurzaam voorkomen en monitoren, dus niet altijd alleen maar bestrijden met gif.
Dit protocol is overal inzetbaar en uit te voeren.

Meer informatie over ongedierte bestrijden?

Wenst u meer informatie over ongediertebestrijding of wilt u graag een offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Gerelateerde zoekopdrachten:

Advies vragen

Vraag vrijblijvende advies op. Wij beantwoorden alle vragen binnen 2 werkdagen. 

Wij staan altijd klaar met advies
Call-to-action