Skip to main content

Muizen op zolder; dit moet u doen!

Van muizen is bekend dat ze allerlei plaatsen in huizen besmetten, en één van de meest voorkomende plaatsen waar je muizen kunt vinden, is uw zolder.Muizen op zolder kunnen een groot probleem zijn voor huiseigenaren, vanwege de schade die ze daar kunnen aanrichten.   Een muizenplaag op zolder is ook problematisch vanwege de rommel die […]
Alex Mars; de eigenaar van Mega-Des

Heeft u zelf last van plaagdieren en heeft u zo snel mogelijk een oplossing nodig? Aarzel dan niet, en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen snel, doeltreffend en discreet. Service door héél Nederland.

Van muizen is bekend dat ze allerlei plaatsen in huizen besmetten, en één van de meest voorkomende plaatsen waar je muizen kunt vinden, is uw zolder.
Muizen op zolder kunnen een groot probleem zijn voor huiseigenaren, vanwege de schade die ze daar kunnen aanrichten.   Een muizenplaag op zolder is ook problematisch vanwege de rommel die ze achterlaten.   Muizenpoep en urine kunnen helpen bij het overdragen van ziekten, deze kunnen zich via de lucht verspreiden waardoor uw huis een ongezond leefklimaat krijgt.


Geplaatst op: 26 november 2020