HACCP:

Wat is HACCP precies?
HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Points: Dit systeem bestaat eruit dat de verschillende gevaren van het productieproces en zijn grondstoffen worden geanalyseerd en geïdentificeerd en de daaruit volgende risico’s worden geëvalueerd. Op deze punten worden kritieke limieten of tolerantiegrenzen vastgesteld en een efficiënte bewakingsprocedure uitgebouwd. Hierbij moeten de corrigerende maatregelen vastgelegd worden indien blijkt dat de limieten overschreden worden. Tot slot dient het systeem gedocumenteerd en regelmatig geverifieerd te worden. Vervolgens worden kritische controlepunten geïdentificeerd om onaanvaardbare risico’s te controleren.
HACCP en ongedierte

-
- Waar komt het ongedierte binnen
- Hoe kan het zich ontwikkelen
- Hoe kan ik het (liefst zonder gif) bestrijden
- Hoe kan ik deze aantasting in de toekomst voorkomen
Vragen of hulp nodig bij ongedierte in uw voedselketen?
Heeft u overlast of hinder van ongedierte in uw voedselketen?Twijfel niet en neem contact met ons op! Wij gaan graag het gesprek met u aan om een geschikte oplossing te vinden voor uw ongedierteprobleem!
Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of middels ons contactformulier.
Telefoon: 0320-286900
Email: info@megades.nl
Dit delen op:
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)