Skip to main content

Zo kiest u een goede ongediertebestrijder voor uw Franchise onderneming!

Als franchise-eigenaar weet u hoe belangrijk het is om ongedierte uit al uw locaties te weren.   Slechts één waarneming kan leiden tot negatieve beoordelingen, klachten van klanten, mislukte inspecties en meer. Bovendien kan een grote besmetting het welzijn van uw bedrijf in gevaar brengen – met het risico op verloren zaken, rechtszaken, een PR-crisis […]
Alex Mars; de eigenaar van Mega-Des

Heeft u zelf last van plaagdieren en heeft u zo snel mogelijk een oplossing nodig? Aarzel dan niet, en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen snel, doeltreffend en discreet. Service door héél Nederland.


Als franchise-eigenaar weet u hoe belangrijk het is om ongedierte uit al uw locaties te weren.   Slechts één waarneming kan leiden tot negatieve beoordelingen, klachten van klanten, mislukte inspecties en meer.

Bovendien kan een grote besmetting het welzijn van uw bedrijf in gevaar brengen – met het risico op verloren zaken, rechtszaken, een PR-crisis of een volledige sluiting.
Met de juiste partner voor ongediertebestrijding kunt u deze situaties allemaal het hoofd bieden.

5 belangrijke kenmerken waar u op moet letten!

1. Integrated Pest Management (IPM)

Als uw plaagdierbeheersers niet weet wat IPM is, dan kunt u beter iemand anders gaan zoeken.   Deze best-practice benadering concentreert zich op milieuvriendelijke preventieve maatregelen, met als laatste redmiddel, het doden van het plaagdier.

2. Uw plaagdierbeheerser heeft specifieke ervaring en kennis om het werk te doen

Hoe lang bestaat het bedrijf al?   Wat voor soort training of certificeringen bieden ze aan hun specialisten?   Wees bereidt om vragen te stellen die geloofwaardigheid aantonen.

3. Het bedrijf kan makkelijk meerdere locaties bedienen

Kies een plaagdiermanagementbedrijf die meerdere locaties kan bedienen verspreidt over Nederland.   Controleer of ze een landelijke dekking kunnen garanderen.
Ze moeten in staat zijn om constant een snelle en gemakkelijke service te bieden aan elke locatie van uw Franchise.

4. Gegarandeerde service met resultaatverplichting

Accountmanagers doen veel beloftes, maar ze kunnen ze niet altijd allemaal waarmaken en u kunt het zich niet veroorloven om met ongediertebestrijding te gokken.
Kies voor meer gemoedsrust een aanbieder die snelle reacties op noodsituaties garandeert, evenals totale tevredenheid voor hun service en sluit een resultaatverplichting af in een overeenkomst.

5. KPMB Keurmerken

Last but not least, zorg ervoor dat u een Plaagdierbeheersbedrijf heeft die in het bezit is van het KPMB keurmerk.   Dit verzekert u dat u met een bedrijf in zee gaat die kwaliteit, milieu, duurzaamheid en diervriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan.

Maak de juiste keuze bij het kiezen van uw ongediertebestrijder

Verspil bij het runnen van uw franchises geen tijd met het inhuren van de verkeerde partners, vooral als het gaat om het buiten houden van ongewenste plagen.
Als u de bovenstaande tips volgt, komt u automatisch bij ons uit en maakt u altijd de juiste keuze!

Ik zoek een plaagdierbestrijder de meedenkt met de ontwikkeling van mijn Franchise onderneming!

Bent u op zoek naar een plaagdierbestrijdingsbedrijf die uw franchise beschermd tegen overlast of hinder van ongedierte?  Twijfel niet en neem contact met ons op!
Wij gaan graag het gesprek met u aan om een geschikte oplossing te vinden voor uw ongedierteprobleem!

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of middels ons contactformulier.mega-des logo

Telefoon: 0320-286900
Email: info@megades.nl


Geplaatst op: 6 mei 2021