Skip to main content

Plaagdierpreventie in de logistieke sector

In de logistieke sector draait alles om efficientie en economische waarde, de marges kunnen heel klein zijn.   Een verstoring door ongedierte kunt u zich simpelweg niet veroorloven.   Daarom hebben veel logistieke bedrijven een preventieplan bij Mega-Des zodat er rustig en ongestoord doorgewerkt kan worden. Alleen dan kan er vaak rendabel worden gewerkt.   […]
Alex Mars; de eigenaar van Mega-Des

Heeft u zelf last van plaagdieren en heeft u zo snel mogelijk een oplossing nodig? Aarzel dan niet, en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen snel, doeltreffend en discreet. Service door héél Nederland.

In de logistieke sector draait alles om efficientie en economische waarde, de marges kunnen heel klein zijn.   Een verstoring door ongedierte kunt u zich simpelweg niet veroorloven.   Daarom hebben veel logistieke bedrijven een preventieplan bij Mega-Des zodat er rustig en ongestoord doorgewerkt kan worden.


Dit is een heel andere definitie van
Dit is een heel andere definitie van “rustig en ongestoord”

Alleen dan kan er vaak rendabel worden gewerkt.   Omdat er grote volumes goederen continu uw bedrijf in en uit gaan, is een efficiente ongediertepreventie van cruciaal belang.   Mocht er een ongedierte probleem ontstaan door ingevoerde producten dan wordt dit snel opgemerkt en zal er een korte maar effectieve bestrijdingsactie uitgevoerd worden, op die manier, dat u, uw personeel en klanten er minimale overlast van zullen ondervinden.   Zo werkt een optimaal plaagdierbeheersplan!

Problemen met ongedierte voorspellen op basis van trendanalyses

Wij werken volgens het IPM systeem (Integrated pestmanagement) en daardoor zullen we rekening houden met uw wensen tijdens onze periodieke inspecties.
Alle informatie die onze servicemedewerkers tijdens een inspectie verzamelen worden opgeslagen in Pestscan, ons software systeem voor digitale rapportage.

Met dit systeem heeft u 24/7 inzage in alle werkzaamheden die wij uitvoeren en de adviezen die wij geven, overal opvraagbaar via uw PC, tablet of telefoon.
Wanneer u het wilt, kunt u trendanalyses opvragen of plaagdier specifieke informatie per registratiepunt.   Zo kunnen we potentiele problemen voorspellen en weringsmaatregelen treffen voordat er verdere schade ontstaat door ongedierte!

kapotte dozen door muizen.
Kapotte dozen door muizen.

Monitoring = preventie van ongedierte plagen

Het is mogelijk om een permanent monitoringssysteem op te zetten tegen ratten, muizen en alle andere plaagdieren waar u last van kunt krijgen.   U kunt het zo gek niet noemen of wij hebben er een monitoringssysteem voor.

Er zijn ook digitale vallen.   Wanneer er een muis of rat wordt gevangen, stuurt de monitor u een SMS bericht en geeft aan waar en wanneer de muis of rat is gevangen.
Voor meer informatie over de werking van dit systeem kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u meer informatie over monitoringsystemen tegen ongedierte?

Heeft u overlast of hinder van plaagdieren?   Twijfel niet en neem contact met ons op!   Wij gaan graag het gesprek met u aan om een geschikte oplossing te vinden voor uw ongedierteplaag!

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of middels ons contactformulier.
mega-des logo

Telefoon: 0320-286900
Email: info@megades.nl


Geplaatst op: 27 december 2021