Skip to main content

Stankoverlast? Dit moet u doen!

Voor woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders, zorginstellingen, ziekenhuizen en alle andere plaatsen waar hinder of overlast is door stank, heeft Mega-Des de mogelijkheid deze stankoverlast te verwijderen met een maskeringsmiddel. Mutatiewoning met stankoverlast In onze praktijk maken we het vaak mee dat een woning opgeleverd wordt, maar er stankoverlast is door urine van katten of honden.   Een […]
Alex Mars; de eigenaar van Mega-Des

Heeft u zelf last van plaagdieren en heeft u zo snel mogelijk een oplossing nodig? Aarzel dan niet, en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen snel, doeltreffend en discreet. Service door héél Nederland.

Voor woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders, zorginstellingen, ziekenhuizen en alle andere plaatsen waar hinder of overlast is door stank, heeft Mega-Des de mogelijkheid deze stankoverlast te verwijderen met een maskeringsmiddel.

Mutatiewoning met stankoverlast

In onze praktijk maken we het vaak mee dat een woning opgeleverd wordt, maar er stankoverlast is door urine van katten of honden.   Een onaangename introductie voor de nieuwe bewoners.   Onze medewerkers zijn getraind in het gebruik van geurmaskeringsmiddelen, die urine, poep en vele andere geurtjes als sneeuw voor de zon doen verdwijnen.

Stankoverlast door ongedierte

Ongedierte veroorzaak regelmatig stankoverlast.
Met name ratten en muizen, spitmuizen, duiven, vleermuizen en steenmarters kunnen voor ernstige geuroverlast zorgen.

vervuiling door duiven middels vogelpoep
Vervuiling door Duiven (slaapplaats) veroorzaakt ook vaak stankoverlast

Met ons geurmaskeringsmiddel behandelen we de woning of de plaats van overlast waarna binnen enkele uren de stank voorgoed is geabsorbeerd.
Dit geeft een welkome frisse geur voor iedere gebruiker van die ruimte!
Geronnen bloed, poep, urine, of een ernstig vervuilde woning, alle odeur is verleden tijd wanneer de medewerkers van Mega-Des bij u langs zijn geweest!

Ik wil een behandeling tegen stankoverlast!

Heeft u hinder van stankoverlast of andere geurtjes?
Twijfel niet en neem contact met ons op!   Wij gaan graag het gesprek met u aan om een geschikte oplossing te vinden voor uw probleem met stankoverlast!

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of middels ons contactformulier.mega-des logo


Telefoon: 0320-286900
Email: info@megades.nl


Geplaatst op: 22 oktober 2020

Laatste nieuws

Ratten in de tuin

Ratten in de tuin

14 mei 2024

Rattengif

13 mei 2024

Zwarte ratten

13 mei 2024