Skip to main content

Stankoverlast door ongedierte; hierdoor komt het en dit moet u doen!

Onaangename geuren kunnen afkomstig zijn van veel bronnen, waarvan sommige buiten uw macht liggen.   En het verwijderen van stank kan moeilijk zijn, omdat geuren met een organische basis aanhouden en lang kunnen blijven hangen nadat de bron is verwijderd.In feite zegt 79% van de professionele hulp bij het schoonmaken dat het verwijderen van geur […]
Alex Mars; de eigenaar van Mega-Des

Heeft u zelf last van plaagdieren en heeft u zo snel mogelijk een oplossing nodig? Aarzel dan niet, en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen snel, doeltreffend en discreet. Service door héél Nederland.

Onaangename geuren kunnen afkomstig zijn van veel bronnen, waarvan sommige buiten uw macht liggen.   En het verwijderen van stank kan moeilijk zijn, omdat geuren met een organische basis aanhouden en lang kunnen blijven hangen nadat de bron is verwijderd.
In feite zegt 79% van de professionele hulp bij het schoonmaken dat het verwijderen van geur hun grootste uitdaging is!

stankoverlast door ongedierte
Afvalbeheer is ook een integraal onderdeel van een plaagdierbeheersplan

De meest voorkomende probleemgebieden met stankoverlast

  • Toiletten: ontwikkel een streng sanitair schema voor toiletten en overweeg automatische reinigers te installeren.
  • Vuilnisruimten: zorg ervoor dat de deksel van alle vuilnisbakken goed sluit en houd afval- en perskamers regelmatig schoon.
  • Pauzeruimtes: haal dagelijks het afval naar buiten en zorg ervoor dat etenswaren niet in de lockers van medewerkers kunnen rotten.
  • Kruipruimtes: In kruipruimtes komt het vaak voor dat een kapot riool of een gebroken afvoer voor stankoverlast zorgt. fluctuerend grondwater kan er voor zorgen dat er met tijd en wijlen stankoverlast is.

Stank door ongedierte

Het beheersen van geur is van cruciaal belang, omdat vieze geuren meer doen dan klanten afstoten – ze trekken ook de smerigste plaagdieren aan:

  • Vliegen: vliegen voeden zich met rottend vlees, afval en rioleringsresten – en braken dit vervolgens uit op de oppervlakken waar ze landen, waardoor er bacterien en ziektes worden verspreidt.
  • Knaagdieren: één muis kan 49 uitwerpselen per dag produceren, wat betekent dat het constante besmetters zijn.
  • Kakkerlakken: kakkerlakken eten bijna alles, inclusief afval en rottend materiaal, maar ze kunnen een maand zonder voedsel overleven, waardoor ze voldoende tijd hebben om het uit te zingen tot hun volgende maaltijd.
  • Mieren: Wanneer mieren een voedselbron opmerken, laten ze een chemisch geurspoor achter dat anderen mieren direct zullen volgen zodat binnen enkele minuten een heel leger van mieren door uw etablissement marcheert.

Maar maak je geen zorgen, met onze producten tegen stankoverlast kunnen wij u helpen bij het oplossen van het probleem bij de bron!

stankoverlast door ongedierte in de horeca

Geuroverlast van ongedierte? Wij helpen u verder!

Heeft u overlast of hinder van stank?   Twijfel niet en neem contact met ons op!
Wij gaan graag het gesprek met u aan om een geschikte oplossing te vinden voor uw stankprobleem!

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of middels ons contactformulier.mega-des logo


Telefoon: 0320-286900
Email: info@megades.nl

 


Geplaatst op: 29 oktober 2020