Skip to main content

Wij vinden uw gezondheid belangrijk!

De juiste balans vinden tussen ongediertebestrijding en uw gezondheid, onderscheidt de professionele plaagdierbeheerser van de rest” Het is ons streven om u een gerust gevoel te geven wanneer wij service komen verlenen bij u.   Immers uw welzijn en gezondheid is het belangrijkste bezit wat u heeft! Dit vergt van ons een balans te vinden […]
Alex Mars; de eigenaar van Mega-Des

Heeft u zelf last van plaagdieren en heeft u zo snel mogelijk een oplossing nodig? Aarzel dan niet, en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen snel, doeltreffend en discreet. Service door héél Nederland.

De juiste balans vinden tussen ongediertebestrijding en uw gezondheid, onderscheidt de professionele plaagdierbeheerser van de rest”

Het is ons streven om u een gerust gevoel te geven wanneer wij service komen verlenen bij u.   Immers uw welzijn en gezondheid is het belangrijkste bezit wat u heeft!
Dit vergt van ons een balans te vinden in het resultaat wat u van ons verwacht en het potentiele gevaar voor uw leefomgeving.

Om dit resultaat te bereiken gebruiken wij de principes van het Integrated Pest Management (IPM)   Dit IPM systeem van ons bestaat uit een 5 stappenplan dat er voor zorgt dat wij u een optimaal werkend plaagdierbeheersplan kunnen bieden met een minimale impact voor u, uw bedrijfsvoering en leefomgeving.

Stap 1 – Inspectie

Inspectie

Onze ervaren medewerkers komen bij u thuis of op uw bedrijf en doen daar een grondige inspectie. Hierbij stellen we vast welke gevaren er zijn, welke risico’s u loopt en welke maatregelen er genomen dienen te worden om die risico’s te beperken. Daarnaast houden we natuurlijk rekening met bedrijfsprotocollen.

Stap 2 – Plaagdier Risico Inventarisatie

inventarisatie

Onze medewerker maakt van zijn bevindingen een uitgebreide rapportage, ook wel Plaagdier Risico Inventarisatie genoemd. (PRI) Hierin worden alle risico punten nog eens beschreven eventueel ondersteund met foto’s.
Naast dit verslag krijgt u ook adviezen om aanwezige problemen op te lossen en risico’s voor de toekomst te voorkomen.

Stap 3 – Communicatie

communicatie

Natuurlijk blijft het hier niet bij, wij stellen u in de gelegenheid om vrijblijvend bij u thuis of op kantoor de gehele plaagdier risico inventarisatie stap voor stap door te nemen en toe te lichten waar nodig.
Immers, het is belangrijk dat u weet waar een risico zich bevind, waarom dit een risico is en wat u eraan kunt doen om dit risico te elimineren en voor de toekomst te voorkomen.

Stap 4 – Opstellen plaagdierbeheersplan

opstellen beheersplan

Mocht alles duidelijk zijn voor u en we gaan zaken doen, dan zal onze PMP uw huis of bedrijf gaan inrichten volgens het opgestelde plaagdierbeheersplan.
Vaak houdt dit in, dat wij de risico’s elimineren en inspectiepunten plaatsen om te kunnen monitoren.
Dit alles met het doel om te kunnen waarnemen, vroeg tijdig in te kunnen grijpen en een plaag voor de toekomst te voorkomen.

Monitoring

Stap 5 – Monitoring en evaluatie

Na verloop van tijd zullen er door het monitoren bepaalde resultaten te lezen zijn (Trendanalyses) met deze informatie kunnen wij een evaluatie maken en indien nodig vervolg maatregelen treffen om het risico op plaagdieren in de toekomst nog verder te minimaliseren.
Dit alles met uiteindelijke doel om uw bedrijf of huis geheel ongedierte vrij te houden!

Heeft u vragen over ongedierte?

Heeft u overlast of hinder van plaagdieren?  
Twijfel niet en neem contact met ons op!
Wij gaan graag het gesprek met u aan om een geschikte oplossing te vinden voor uw ongedierteprobleem!

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of middels ons contactformulier.mega-des logo

Telefoon: 0320-286900
Email: info@megades.nl


Geplaatst op: 13 september 2022

Laatste nieuws

Ratten in de tuin

Ratten in de tuin

14 mei 2024

Rattengif

13 mei 2024

Zwarte ratten

13 mei 2024