Skip to main content

Spinnen verjagen; professionele beheersing bij Spinnenoverlast!

Spinnen komen uw bedrijf binnen op zoek naar een donkere, vochtige plek om in alle rust hun webben te spinnen.   Meestal zijn kelders, garages of ongestoorde hoeken van uw faciliteit de sjaak nadat ze binnen zijn gekomen via kieren en spleten.Hun webben zijn hinderlijk voor zowel klanten als werknemers.Met name mensen met arachnofobie; kunnen […]
Alex Mars; de eigenaar van Mega-Des

Heeft u zelf last van plaagdieren en heeft u zo snel mogelijk een oplossing nodig? Aarzel dan niet, en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen snel, doeltreffend en discreet. Service door héél Nederland.

Spinnen komen uw bedrijf binnen op zoek naar een donkere, vochtige plek om in alle rust hun webben te spinnen.   Meestal zijn kelders, garages of ongestoorde hoeken van uw faciliteit de sjaak nadat ze binnen zijn gekomen via kieren en spleten.
Hun webben zijn hinderlijk voor zowel klanten als werknemers.
Met name mensen met arachnofobie; kunnen zich ongemakkelijk voelen, een paniekaanval krijgen of zelfs flauwvallen bij het zien van een spin.

Wat te doen bij spinnenoverlast?

Mocht u overlast van spinnen hebben binnen uw bedrijfspand en dat willen voorkomen, dan kunt u het beste dezelfde maatregelen treffen als tegen muggen en vliegen.
De spinnen komen binnen op zoek naar deze prooidieren en als die er niet zijn, zullen ze spoedig van de honger sterven of een andere geschikte locatie zoeken.
Mochten de spinnen zich al in uw pand bevinden en u wilt ze kwijt, dan is de stofzuiger in dit geval uw beste vriend!

Dragen spinnen ziektes met zich mee?

Van spinnen is niet bekend dat ze ziektes op mensen overbrengen, maar ze kunnen niettemin schadelijk zijn.   Hoewel spinnen in Nederland niet dodelijk zijn, kunnen spinnen in zeldzame gevallen bekneld raken tussen kleding of in schoenen waardoor ze wel een pijnlijke beet kunnen veroorzaken.

Spinnen bestrijden rondom de buitengevel van uw faciliteit

Overal waar u spinnen tegenkomt, kunt u ze bestrijden middels een milieuvriendelijke manier; stofzuiger, bezem, krant of schoen, al deze methodes mag u toepassen.
Wilt u echter spinnen buiten bestrijden met een bestrijdingsmiddel, dan komt u teleurgesteld thuis.   Dit is Nederland namelijk niet toegestaan.
Ieder insecticide dat in de handel verkrijgbaar is, is dodelijk voor spinnen, maar geen van deze middelen zijn toegelaten om spinnen buitenom uw huis te bestrijden.

Buitengevel vrij van spinnen- en insectenvervuiling met reinigingsmiddel Cleanweb

Mega-Des heeft de beschikking over een speciaal reinigingsmiddel tegen insecten- en spinnenvervuiling.   Zo blijft de ondergrond schoon.   Dit middel is toegestaan in de Nederlandse markt en dood de spinnen/insecten niet maar zorgt ervoor dat spinnenwebben niet meer kunnen hechten aan het oppervlakte van uw gebouw.

Twee keer per jaar behandelt u de buitengevel met dit middel, bij voorkeur in het voorjaar en ergens halverwege de zomer.   Vervolgens bent u het hele jaar verlost van vervuiling!
Wilt u Cleanweb bestellen? klik dan hier!

Spinnen verdelgen? Mega-Des helpt!

Het verwijderen van webben en het dichten van scheuren kan spinnen ontmoedigen.
Maar als u voortdurend meerdere spinnen in uw bedrijf aantreft, heeft u mogelijk een spinnenplaag.   Die besmetting zal dan niet snel eindigen. De meeste spinnen leven ongeveer een jaar, maar sommige kunnen wel 15 jaar oud worden!

Voor een effectieve commerciële spinnenbestrijding heeft u een professionele plaagdierbeheerser nodig!

Heeft u overlast of hinder van spinnen of andere plaagdieren?
Twijfel niet en neem contact met ons op!   Wij gaan graag met u het gesprek aan om een geschikte oplossing te vinden voor uw spinnenplaag

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of middels ons contactformulier.mega-des logo


Telefoon: 0320-286900
Email: info@megades.nl


Geplaatst op: 22 maart 2022