Skip to main content

Vliegenoverlast; zo komt u er snel vanaf!

Vliegenoverlast; klein ongedierte, groot probleem! Vliegen behoren tot de smerigste van alle plagen en laten potentieel gevaarlijke ziektekiemen achter.   Ze planten zich snel voort en kunnen voedsel besmetten of ziekten verspreiden, wat uw klanten, uw bedrijf en uw bedrijfsresultaten kan bedreigen.En omdat elke situatie uniek is, is er geen enkel vliegbeheersplan dat in alle […]
Alex Mars; de eigenaar van Mega-Des

Heeft u zelf last van plaagdieren en heeft u zo snel mogelijk een oplossing nodig? Aarzel dan niet, en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen snel, doeltreffend en discreet. Service door héél Nederland.

Vliegenoverlast; klein ongedierte, groot probleem!

Vliegen behoren tot de smerigste van alle plagen en laten potentieel gevaarlijke ziektekiemen achter.   Ze planten zich snel voort en kunnen voedsel besmetten of ziekten verspreiden, wat uw klanten, uw bedrijf en uw bedrijfsresultaten kan bedreigen.
En omdat elke situatie uniek is, is er geen enkel vliegbeheersplan dat in alle gevallen werkt.   Daarom heeft u onze bestrijdingsdeskundige nodig met de kennis, ervaring en materialen om het juiste behandelplan te vinden en uit te voeren.

Vliegen bestrijden met beheersplan

Wanneer u voor Mega-Des kiest, starten we met een inspectie van uw gehele pand om als eerste de soort vast te stellen.   Welke vlieg heeft u last van?
Determinatie is de eerste stap om een goed behandelplan op te stellen.
Wanneer je weet met welke vlieg je te maken hebt, weet je ook vaak de oorzaak vinden.

Als de oorzaak is vastgesteld kan men een beheersplan opstellen om de plaag te bestrijden en in de toekomst te voorkomen.

Indien nodig zal het vliegenbeheersplan wellicht nog een aantal keren aangepast moeten worden wanneer situaties veranderen.   Het is een continu proces om ervoor te zorgen dat de vliegen wegblijven.

Vliegen bestrijden met vliegenlampen

Vaak gebruikt men vliegenlampen om een vliegenprobleem op te lossen en in nog meer meer gevallen raken de gebruikers teleurgesteld.   Immers, vliegenlampen vangen vliegen weg, maar lossen het probleem niet op!

Onze bestrijdingstechnici zullen een vliegenbeheersplan opstellen waarmee de oorzaak van uw vliegenoverlast wordt opgelost en vervolgens zullen er vliegenlampen worden geïnstalleerd om te monitoren of er nog vliegen worden gevangen en zo ja, welke soort.

Met deze kennis, kan onze bestrijdingstechnicus in een vroeg stadium een aantasting van vliegen lokaliseren en elimineren voordat het een vliegenplaag wordt.

Vliegenlampen trekken met hun ultraviolette licht vliegende insecten aan.
Dus niet alleen vliegen, maar ook wespen, broodkevers, motten en andere vliegende insecten.   Al deze insecten worden geruisloos weggevangen op een niet-giftige lijmplaat.

Deze discrete lijmvallen worden veelvuldig gebruikt in de voedselverwerkende industrie, niet alleen om ongedierte op te vangen, maar ook om in een vroeg stadium een aantasting van ongedierte te herkennen en de bron op te sporen.

Wij helpen u bij vliegenbestrijding!

Heeft u overlast of hinder van vliegen of andere plaagdieren?
Twijfel niet en neem contact met ons op!   Wij gaan graag het gesprek met u aan om een geschikte oplossing te vinden voor uw vliegenprobleem!

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of middels ons contactformulier.
mega-des logo


Telefoon: 0320-286900
Email: info@megades.nl


Geplaatst op: 2 juli 2020

Laatste nieuws

Ratten in de tuin

Ratten in de tuin

14 mei 2024

Rattengif

13 mei 2024

Zwarte ratten

13 mei 2024