Skip to main content

Bedwantsen discrimineren niet!

Bedwantsen zijn al een plaag sinds mensenheugenis! Echter na de Tweede Wereldoorlog tot laat in de negentiger jaren kwamen ze door verbeterde woonomstandigheden bijna niet meer voor in Nederland. Met de komst van het massatoerisme in de jaren zestig gingen mensen niet alleen vaker op vakantie, maar ging men ook steeds verder weg omdat vervoermiddelen […]
Alex Mars; de eigenaar van Mega-Des

Heeft u zelf last van plaagdieren en heeft u zo snel mogelijk een oplossing nodig? Aarzel dan niet, en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen snel, doeltreffend en discreet. Service door héél Nederland.

Bedwantsen zijn al een plaag sinds mensenheugenis!
Echter na de Tweede Wereldoorlog tot laat in de negentiger jaren kwamen ze door verbeterde woonomstandigheden bijna niet meer voor in Nederland.

Met de komst van het massatoerisme in de jaren zestig gingen mensen niet alleen vaker op vakantie, maar ging men ook steeds verder weg omdat vervoermiddelen sterk verbeterden.  
Men ging vaak naar dezelfde gebieden, in dezelfde periode.
Met name vanuit de Verenigde Staten maar ook na het uiteenvallen van het voormalig Oostblok, kwam een stroom toerisme op gang die de bedwantsen opnieuw introduceerden in West-Europa.
Sinds de jaren negentig is het aantal bedwantsinfestaties wereldwijd drastisch toegenomen.
Niet alleen in hotels, maar ook in de gezondheidszorg en bij mensen thuis.

Tekst gaat verder na informatie video

Lekker logeren met bedwantsen….

Als een bedwants eenmaal zijn intrek genomen heeft in een slaapkamer, dan is een scheurtje, naadje, of andere minuscule opening voldoende voor hem om zich schuil te houden.  
Vooral in of vlakbij het bed vindt de bedwants ideale schuilplekken zodat hij ’s nachts niet zo ver hoeft te lopen…
Bij een ernstige aantasting van bedwantsen kunnen ze ook voorkomen in de bank van uw woonkamer of in uw favoriete fauteuil of in uw auto.

Omdat een bedwants eerst een verdovende vloeistof bij u naar binnen spuit, merkt u niets van de beet.
Terwijl u lekker relaxt tv zit te kijken, of auto aan het rijden bent, zuigt de bedwants een kleine hoeveelheid bloed bij u weg…..

Bedwantsen discrimineren niet!

Ongeacht ras, afkomst, of rijkdom, we kunnen allemaal in aanraking komen met bedwantsen.   Ze kunnen zich verspreiden via mensen en hun bedden, matrassen, reisbagage, huishoudelijke artikelen, meubels, auto’s, etc.

Bedwantsen zijn al aangetroffen in: vliegtuigen, theaters, ziekenhuizen, treinen, ambulances, hotels, appartementen etc.   Kortom, een bedwants laat zich moeilijk vinden en lift graag en makkelijk met ons en onze spullen mee!

Ongediertebestrijding tegen een bedwants door een ongediertebestrijder
Bedwants

Hoe kan ik bedwantsen herkennen?

Bedwantsen herken je meestal doordat je ’s ochtends wakker wordt met jeukende bultjes op je lichaam.   Verder kun je vervellingshuidjes, uitwerpselen, eitjes, dode bedwantsen en bloedsporen aantreffen.   Bedwantsen zijn roodbruin van kleur en als ze net bloed hebben opgenomen kunnen ze donkerder van kleur zijn.

Volwassen bedwantsen zijn gemiddeld 5 mm lang, ovaalvormig en van de rug- naar de buikzijde sterk afgeplat. ’s Nachts zoeken ze ons op voor een bloedmaaltijd om te overleven en zich voort te planten.
De vrouwtjes hebben bloed nodig voor de ei-productie net zoals vrouwelijke steekmuggen.

Omdat deze ectoparasieten plat zijn, kunnen ze overal tussen, onder en achter gaan zitten.
Ze zijn daardoor moeilijk te vinden en heb je een professionele ongediertebestrijder nodig om een aantasting met bedwantsen vast te stellen en te bestrijden.

Vragen of problemen met bedwantsen?

Heeft u overlast of hinder van bedwantsen of andere plaagdieren?
Twijfel niet en neem contact met ons op!   Wij gaan graag het gesprek met u aan om een geschikte oplossing te vinden voor uw bedwantsenplaag!

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of middels ons contactformulier.
mega-des logo

Telefoon: 0320-286900
Email: info@megades.nl


Geplaatst op: 8 februari 2016