Skip to main content

Vogels verjagen, zo doet u dat!

Wanneer u last heeft van vogels, is het van belang om te voorkomen dat de vogels op dezelfde plaats terugkeren. Of dit nu is om te nestelen of alleen maar om te rusten, wanneer u het “landen van de vogels” voorkomt, worden ze gedwongen om een andere uitwijk mogelijkheid te kiezen. Hieronder laten we via […]
Alex Mars; de eigenaar van Mega-Des

Heeft u zelf last van plaagdieren en heeft u zo snel mogelijk een oplossing nodig? Aarzel dan niet, en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen snel, doeltreffend en discreet. Service door héél Nederland.

Wanneer u last heeft van vogels, is het van belang om te voorkomen dat de vogels op dezelfde plaats terugkeren. Of dit nu is om te nestelen of alleen maar om te rusten, wanneer u het “landen van de vogels” voorkomt, worden ze gedwongen om een andere uitwijk mogelijkheid te kiezen. Hieronder laten we via een een paar video’s zien hoe je vogels middels vogelwering zou kunnen weghouden van uw eigendom(men).

Bij duivenoverlast, duiven verjagen.

Stadsduiven komen in toenemende mate voor in stedelijke gebieden.
Stadsduiven broeden op droge plaatsten zoals holle ruimten en dakconstructies.
De duif is niet nauwkeurig met het bouwen van een nest. Slechts een paar takjes of een oud nest van een andere duif is voldoende. De broedtijd is gedurende het hele jaar wat ook de oorzaak is van de populatiegroei. Naast deze groei hebben stadsduiven ook aantrekkingskracht op overvliegende wedstrijdduiven. Vermoeide en/of verdwaalde wedstrijdduiven sluiten zich gemakkelijk aan bij een groep stadsduiven.

Er zijn meerdere oplossingen te bedenken om de duivenoverlast tegen te gaan.
U kunt hierbij denken aan de duiven weren (bv. duivenpinnen of netten tegen duiven), of de duiven vangen.(vangkooien om duiven weg te vangen)

Meeuwen verjagen, zo doen we dat!

Met name in het broedseizoen kunnen Meeuwen voor veel overlast zorgen.
Ze zijn dan persistent op hun broedplaats en reageren agressief als je te dicht bij het nest in de buurt komt. Dit uit zich in duikvluchten, pogingen je op je hoofd te schijten en het laten vallen van (kiezel)stenen in de hoop je te raken. Om dit gedrag te voorkomen hebben wij diverse succesvolle weringsmethodes ontwikkeld die de meeuwen met succes van uw terrein afhouden. Hoe groot en complex uw opdracht ook is, wij hebben er ervaring mee en er een gegarandeerde oplossing voor!

Hierbij kunt u denken aan vogelnetten of vogelpinnen. Neem contact met ons op voor een goede effectieve oplossing

Kraaien en eksters verjagen

Kraaiachtigen zoals kauwtjes, eksters, roeken en kraaien zijn allemaal beschermde diersoorten. Met name kauwtjes en eksters kunnen ernstige schade aanrichten aan uw dakconstructie als ze daar zitten te broeden. Door het plaatsen van dakgootpreventie i.c.m. vogelschroot, wordt de overlast van kraaien opgelost. Wij creëren hiermee namelijk een onneembare vesting voor deze vogels waardoor ze voortaan richting uw buren gaan en u definitief verlost bent van deze lastpakken.

Last van Mussen of Spreeuwen?

Voor mussen en spreeuwen hebben wij dezelfde weringsmethode als bij kauwtjes en eksters. Er wordt dakgootpreventie gemonteerd i.c.m. vogelschroot waardoor er onder uw dakpannen geen enkele toegangsmogelijkheid meer is voor de vogels om een nest te bouwen. Door de combinatie vogelschroot met dakgootpreventie heeft u tevens nooit meer een vervuilde dakgoot. Dus het jaarlijks schoon (laten) maken van uw dakgoten is tevens voltooid verleden tijd!

een vogelschroot voor het weren van vogels
Dagootpreventie i.c.m. vogelschroot is een perfecte manier om vogels onder uw dak vandaan te houden.

Last van vogels en zoekt u hulp?

Heeft u overlast of hinder van vogels of andere plaagdieren?
Twijfel niet en neem contact met ons op! Wij gaan graag het gesprek met u aan om een geschikte, betaalbare oplossing te vinden voor uw vogelprobleem!

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of middels ons contactformulier.
mega-des logo

 

Telefoon: 0320-286900
Email: info@megades.nl


Geplaatst op: 7 oktober 2019