Skip to main content

Vogeloverlast op monumentale panden

Als trotse bezitter of beheerder van een monumentaal pand, weet u dat het bestrijden van ongedierte soms een lastige klus is.  Aanpassingen die gedaan moeten worden om het ongedierte te weren zijn vaak in strijd met de eisen die de monumentenwacht stelt aan het onderhouden van het gebouw. Bouwkundige aanpassingen U mag niet zomaar een […]
Alex Mars; de eigenaar van Mega-Des

Heeft u zelf last van plaagdieren en heeft u zo snel mogelijk een oplossing nodig? Aarzel dan niet, en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen snel, doeltreffend en discreet. Service door héél Nederland.

duiven waar vogelwering voor nodig isAls trotse bezitter of beheerder van een monumentaal pand, weet u dat het bestrijden van ongedierte soms een lastige klus is.  Aanpassingen die gedaan moeten worden om het ongedierte te weren zijn vaak in strijd met de eisen die de monumentenwacht stelt aan het onderhouden van het gebouw.

Bouwkundige aanpassingen

U mag niet zomaar een muurtje dichtmetselen tegen muizen of een inbouwkast verwijderen i.v.m. overlast van vogelmijten die uit het daarboven gelegen vogelnest komen.
Gelukkig kunnen wij u bij overlast van vogels prima helpen zonder dat u problemen krijgt!

Wat is een monument?

Een monument is een gebouw met een geschiedenis, met een cultuurhistorische waarde en soms ook met een wetenschappelijke waarde. Men noemt dit ook wel cultureel erfgoed. Het is tenslotte van ons allemaal!

Unieke vogelwering methode voor monumentale panden

Mega-Des Plaagdierbeheersing heeft een unieke techniek ontwikkeld die het ons mogelijk maakt om een vogelnet te spannen tegen duiven, kauwtjes, spreeuwen, mussen en alle andere vogels waar u overlast van kunt ondervinden.
Zonder dat wij te hoeven boren of schroeven in uw culturele erfgoed!
het net wordt wordt met kunststof bevestigingspunten verankerd aan uw muur.

een vogelnet bevestigd tegen duiven zonder schroeven of boren

Ik wil ook vogelwering zonder beschadigingen aan mijn (buiten)muur!!

Heeft u overlast van vogels of ervaart u hinder en bent u nieuwsgierig naar onze unieke vogelwering methode die uitermate geschikt is voor uw monumentale pand?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of middels ons contactformulier.
mega-des logo


Geplaatst op: 8 juli 2019