Skip to main content

Ongediertebestrijding in Rijswijk en omstreken

Het hebben van plaagdieren in huis of in uw bedrijfspand, kan grote ergernissen veroorzaken. Niet alleen omdat het er niet thuis hoort, ook omdat het schade kan veroorzaken. Daarnaast is het natuurlijk geen prettig idee. Bij ongedierte kunt u denken aan zowel grote als kleine dieren. Zo zijn er verschillende insecten die u wellicht wilt laten bestrijden maar ook grote dieren als ratten, muizen en kakkerlakken. Wij van Mega-Des zijn in de ongedierte branche van alle markten thuis en kunnen u voorzien van diverse beheers- en bestrijdingsmogelijkheden!
ongediertebestrijding in Rijswijk waar vogelwering voor nodig is

Ongedierte laten bestrijden in huis of bedrijfspand

Bij bieden onze diensten aan voor zowel particulieren van bedrijven. Ondervindt u bijvoorbeeld last van een wespennest in uw tuin? Mega-Des is u van dienst! Of ervaart u enorme last van muizen in de opslagruimte van uw bedrijf in Rijwijk? Ook dan kunt u ons inschakelen! Dankzij onze brede kennis en ervaring zijn wij op diverse ongedierte-projecten in te zetten. Onze team bestaat namelijk uit verschillende opgeleiden medewerkers met iedere hun eigen specialiteit. Daarnaast volgen zij regelmatig cursussen om de trends en ontwikkelingen van de betreffende dienst bij te benen en hun huidige kennis uit te breiden. Kortom; ongeacht uw ongedierteprobleem, Mega-Des is u van dienst!

Het laten bestrijden van verschillende ongedierte in Rijswijk

Zoals eerder aangegeven, beheersen en bestrijden wij verschillende ongedierte. Hierbij kunt u denken aan houtworm bestrijden, mieren bestrijden, mollen bestrijden, muizen in huis bestrijden en wespen verdelgen. Dit is slechts een deel van de diensten die wij aanbieden. Omdat de grote qua ongediertebestrijding-diensten enorm is, worden merendeel van onze diensten niet eens weergegeven op onze website. Wij adviseren u dan ook om bij een ongedierte-probleem contact met ons op te nemen. Zo weet u direct wat wij voor u kunnen betekenen.

Ongedierte beheersen en bestrijden

Het is goed om te weten dat wij van Mega-Des niet zomaar starten met het bestrijden van ongedierte. Het is namelijk belangrijker om alvorens te achterhalen wat de oorzaak is van het probleem (Plaagdierbeheersing: ongedierte verwijderen zonder giftige stoffen). Wanneer wij deze oorzaak hebben achterhaald kunnen wij deze oplossen en ervoor zorgen dat het probleem zich niet nogmaals voordoet. Denk hierbij onder andere aan het dicht maken van kieren en gaten. Is dit eenmaal gedaan en is er alsnog last van kakkerlakken, zilvervisjes, muizen, ratten enzovoorts? Dan gaan wij over op bestrijden.

Meer informatie en contact

Indien u overlast ervaart van plaagdieren waar u zelf niet van afkomt, neem dan direct contact met ons op! Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen direct een afspraak inplannen. Uiteraard vertellen wij u ook meer over het behandelplan. U kunt ons bellen op 0181-779953 of mailen naar info@megades.nl.

Advies vragen

Vraag vrijblijvende advies op. Wij beantwoorden alle vragen binnen 2 werkdagen. 

Wij staan altijd klaar met advies
Call-to-action