Skip to main content

Hoe voorkomen dat u een woning koopt met ongedierte?

op 14 april is er in de rechtbank van Rotterdam een uitspraak gedaan over de aankoop van een woning met het mediterraans draaigatje.   De Koper eiste dat er sprake was van dwaling en wilde een schadevergoeding omdat door de aanwezigheid van het Mediterraans draaigatje er geen gebruik gemaakt kon worden van de tuin.Welke een […]
Alex Mars; de eigenaar van Mega-Des

Heeft u zelf last van plaagdieren en heeft u zo snel mogelijk een oplossing nodig? Aarzel dan niet, en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen snel, doeltreffend en discreet. Service door héél Nederland.

op 14 april is er in de rechtbank van Rotterdam een uitspraak gedaan over de aankoop van een woning met het mediterraans draaigatje.   De Koper eiste dat er sprake was van dwaling en wilde een schadevergoeding omdat door de aanwezigheid van het Mediterraans draaigatje er geen gebruik gemaakt kon worden van de tuin.
Welke een belangrijke reden was voor de koper om tot aankoop over te gaan.
Lees hier de gehele uitspraak.

Wat kunt u doen wanneer u een huis heeft gekocht met ongedierte?

een huis die volledig is gecheckt door ongediertebestrijder

Woning met ongedierte

Al eerder hebben we een artikel geschreven over het betrekken van een (nieuwe) woning met ongedierte en hoe u hier op kunt anticiperen.   Dit is tevens een heel interessant artikel voor makelaars en vastgoedbeheerders.

Ongedierte onderzoek

Als u een huis koopt of laat bouwen, laat u ook meestal een bouwkundig onderzoek instellen naar de staat van de woning.   Dit is een normale gang van zaken, maar waarom laat u dan geen onderzoek instellen naar ongedierte in de woning?
Niet alleen houtworm of zilvervisjes kunnen het woongenot verzieken, maar ook agressieve tropische mieren, kauwtjes onder zonnepanelen of vlooien.

Genoeg ongedierte om het woongenot dusdanig te beperken dat u spijt heeft van uw aankoop!   Zoals u in de uitspraak kunt lezen, biedt een gang naar de rechter niet altijd soelaas!

Gedegen rapportage

Met een onderzoek naar ongedierte door één van onze inspecteurs, heeft u een gedegen rapportage en een belangrijk dossier in handen om stevige onderhandelingen uit te voeren met de tegenpartij. Een gang naar de rechter is dan vaak niet meer nodig…..

Ik wil ongedierte in mijn woning voorkomen!

Wilt u een huis kopen of laten bouwen? Voorkom dan problemen met ongedierte!
Twijfel niet en neem contact met ons op!   Wij gaan graag het gesprek met u aan om een geschikte oplossing te vinden voor uw ongedierteprobleem!

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of middels ons contactformulier.mega-des logo

 

Telefoon: 0320-286900
Email: info@megades.nl


Geplaatst op: 25 juni 2020