Skip to main content

Ongedierte voorkomen? Zo helpt Mega-Des u om ongediertevrij te blijven!

Hinderlijke plagen zoals knaagdieren, kakkerlakken, vliegen en stekend ongedierte kunnen uitgroeien tot een serieuze plaag!   Sommige bedrijven herkennen een plaag pas, wanneer een auditor, een inspecteur, een klant of zelfs een patiënt ongedierte waarneemt.Naast het beschadigde imago, de minor of major die men krijgt tijdens de audit, heeft een dergelijke waarneming ook een financiële […]
Alex Mars; de eigenaar van Mega-Des

Heeft u zelf last van plaagdieren en heeft u zo snel mogelijk een oplossing nodig? Aarzel dan niet, en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen snel, doeltreffend en discreet. Service door héél Nederland.

Hinderlijke plagen zoals knaagdieren, kakkerlakken, vliegen en stekend ongedierte kunnen uitgroeien tot een serieuze plaag!   Sommige bedrijven herkennen een plaag pas, wanneer een auditor, een inspecteur, een klant of zelfs een patiënt ongedierte waarneemt.
Naast het beschadigde imago, de minor of major die men krijgt tijdens de audit, heeft een dergelijke waarneming ook een financiële impact op het algehele bedrijfsresultaat.
Als een ongedierteprobleem niet op tijd wordt herkent en onder controle gebracht, kan dit escaleren tot een ware plaag!

Reputatieschade door Ongedierte

Waarom is ongedierte voorkomen zo belangrijk?

Wanneer ongedierte binnen zit, kunnen ze snel uitgroeien tot een ware plaag en is het belangrijk om maatregelen te nemen en te voorkomen dat ze binnenkomen.
Toegangspunten en toegankelijke water- en voedselbronnen creëren “hot spots” voor plagen.   Denk hierbij aan personeelskantines, pantry’s, keukens en kleedruimtes.

Het proactief diagnosticeren van ongedierte-activiteit met behulp van een niet-chemische, geïntegreerde aanpak van ongediertebestrijding (IPM) die uitsluiting, sanitaire voorzieningen en onderhoud omvat, is altijd de eerste prioriteit.
Maar zelfs met strikte onderhouds- en sanitaire protocollen, hebben sommige plagen verdere behandeling nodig om hun aanwezigheid in uw bedrijf te helpen beheersen.

Plaagdierbeheersplan door Mega-Des

Mega-Des heeft geintegreerde plaagdiebeheersplannen die specifiek toegepast kunnen worden op uw branchespecifieke dienst.   Het is belangrijk om te weten dat precisiebescherming het tegenovergestelde is van “one size fits all” ongediertebestrijding.
Professionele ongediertebestrijding is een bedrijfsspecifieke, geintegreerde aanpak.
Geen enkel programma is identiek en elk programma is op maat gemaakt en gebaseerd op wetenschap voor maximale effectiviteit.

Waar kan Mega-Des u mee helpen?

 • Voedselverwerking: we werken met u samen en bereiden u bij elke stap voor, tijdens en na uw audits door derden, inclusief het bewapenen van auditklare documentatie.
 • Gezondheidszorg: we stemmen onze ongediertebestrijding af op uw behoeften met bewezen praktijken die worden aanbevolen door de WHO, GGD en andere opinieleiders in de gezondheidszorg.
 • Farmaceutisch: we beschermen uw producten tegen het ongedierte dat ze aantrekken en houden ons aan uw strikte behandelingsprotocollen.
 • Logistiek: we leggen de nadruk op niet-chemische behandelingen om uw producten te beschermen en om de extra toegangspunten voor ongedierte in de toeleveringsketen aan te pakken.
 • Non-foodproductie: van het afdichten van mogelijke toegangspunten voor ongedierte tot het helpen beheersen van bedreigingen voor uw faciliteit, zoals vogels en vliegen, wij stemmen onze service af op uw individuele behoeften.
 • Opleiding: we hebben ervaring met uw unieke uitdagingen op het gebied van ongediertebestrijding en veiligheidseisen en kunnen u helpen met het trainen van uw personeel; van kwaliteitsmanagers, logistiek, housekeeping etc.
 • Woningbouwvereniging: we nemen de tijd om u, uw personeel en uw bewoners te leren kennen om een minimaal invasief behandelplan op te stellen dat helpt uw gemeenschap en reputatie te beschermen.

Gespecialiseerde diensten omtrent ongedierte

Naast onze diverse plaagdierbeheersplannen, toegespitst op uw bedrijfsvoering, hebben we ook andere specialiteiten om de gezondheid van uw personeel en klanten te beschermen. Evenals ongediertespecifieke beheersingsmethodes om u te helpen bij het controleren en beheersen van plagen die uw gebouw binnendringen of bezetten.

Diverse vormen van aas, feromonen, warmtebehandelingen, vallen en lijmplaten zijn allemaal mogelijke oplossingen.   Ze vereisen een professionele toepassing en moeten veilig worden gebruikt om uw klanten en medewerkers te helpen beschermen.
Hier is een momentopname van enkele andere gespecialiseerde diensten die Mega-Des aanbiedt om u te helpen met meer specifieke behoeften:

 • Vogelwering: is een effectieve, verantwoorde manier om schade aan daken, ventilatiesystemen en andere bouwconstructies veroorzaakt door vogeloverlast te helpen voorkomen.   Elke vogelsoort vereist een andere behandelingsoptie.
  En met tientallen miljoenen euro’s aan schade die vogels per jaar veroorzaken, weten wij wat er nodig is om uw eigendom te beschermen en tegelijkertijd een minimale impact op de vogelpopulaties en het milieu te garanderen.
 • Faunabeheer: aangezien zoonoses steeds vaker voorkomen en besmettingen veroorzaken onder de bevolking, is faunabeheer een essentieel onderdeel van onze bedrijfsvoering geworden.
  Het voorkomen van grote populaties door populatiebeheer en populatiereductie is een vast onderdeel van onze werkzaamheden. Neemt u contact met ons op over de mogelijkheden die er zijn om een snelle populatiereductie te bewerkstelligen.
 • Bedwantsen bestrijding: is een voortdurende, proactieve benadering om bedwantsen in hotelkamers te helpen bestrijden door middel van een combinatie van protocollen voor sanitaire voorzieningen, onderhoud en uitsluiting.
 • Geurmaskering: Stankoverlast veroorzaakt door huisdieren of ongedierte is soms hardnekkig en moeilijk weg te krijgen.
  Mega-Des heeft hiervoor een geurmaskeringsmiddel die de geur absorbeert en definitief doet verdwijnen.   Véél woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders hebben hier met tevredenheid gebruik van gemaakt.
  Heeft u stankoverlast door (on)gedierte? neem dan contact met ons op!
 • Houtconservering: Schade aan uw woning of meubels door houtaantasters, kan u behoorlijk op kosten jagen.   Gelukkig heeft Mega-Des de kennis en ervaring in huis om een goede houtworm en/ of boktorbestrijding uit te voeren waardoor uw huis beschermd is tegen houtaantasters.
  Boktorren, houtworm en andere vernietigers van uw hout zijn dan verleden tijd!

Een vrijblijvende aanbieding voor de mogelijkheden die Mega-Des biedt

Heeft u overlast of hinder van stankoverlast, vogels of andere plaagdieren?
Twijfel niet en neem contact met ons op!   Wij gaan graag het gesprek met u aan om een geschikte oplossing te vinden voor uw ongedierteprobleem!

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of middels ons contactformulier.mega-des logo

Telefoon: 0320-286900
Email: info@megades.nl


Geplaatst op: 18 april 2021

Laatste nieuws

Ratten in de tuin

Ratten in de tuin

14 mei 2024

Rattengif

13 mei 2024

Zwarte ratten

13 mei 2024