Skip to main content

Vogels verjagen met Flock Off; 100% effectief in iedere situatie!

Wat is Flock Off? Het Flock Off systeem veroorzaakt een magnetisch veld waardoor vogels hun weg niet meer kunnen vinden.   Ze raken gedesoriënteerd en zullen de de plek gaan mijden. Dit systeem werkt met een effectiviteit van 100% tegen alle vogeloverlast in elke situatie. Mega-Des heeft als één van de weinigen in Europa het […]
Alex Mars; de eigenaar van Mega-Des

Heeft u zelf last van plaagdieren en heeft u zo snel mogelijk een oplossing nodig? Aarzel dan niet, en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen snel, doeltreffend en discreet. Service door héél Nederland.

Wat is Flock Off?

Het Flock Off systeem veroorzaakt een magnetisch veld waardoor vogels hun weg niet meer kunnen vinden.   Ze raken gedesoriënteerd en zullen de de plek gaan mijden.
Dit systeem werkt met een effectiviteit van 100% tegen alle vogeloverlast in elke situatie.


Mega-Des heeft als één van de weinigen in Europa het gecertificeerd gebruik van het unieke Flock Off systeem.


Tekst gaat verder na video

Flock Off tegen meeuwen op uw dak

Meeuwen geven de voorkeur aan daken met een grindlaag, maar wanneer die er niet zijn, of niet genoeg in aantal, nemen meeuwen ook genoegen met een zwart bitumen dak of een sedumdak.   Heeft de meeuw eenmaal uw dak uitgekozen als broedplaats, dan is de kans groot dat diezelfde meeuw het daarop volgende jaar terugkeert naar hetzelfde dak.
Hun jongen, die na 3 jaar geslachtsrijp zijn, keren ook bij voorkeur terug naar hun geboorteplek.   U heeft dan plotseling niet meer 1 paar meeuwen aan het broeden maar 3 of meer en dit aantal neemt ieder jaar toe.

Afgezien van het lawaai die de meeuwen veroorzaken, zijn ze tijdens het broedseizoen ook agressief en vervuilen en beschadigen uw dak met lekkage tot gevolg.
Door de vervuiling raken afvoersystemen verstopt en onderhoudsmedewerkers voor Airco units of luchtbehandelingskanalen kunnen uw dak niet meer veilig betreden.

 

Met Flock Off is meeuwenoverlast op uw dak definitief verleden tijd! ”

Flock Off tegen duivenoverlast

Stadsduiven komen in toenemende mate voor in stedelijke gebieden.
Stadsduiven broeden op droge plaatsten zoals holle ruimten en dakconstructies.
De duif is niet nauwkeurig met het bouwen van een nest.   Slechts een paar takjes of een oud nest van een andere duif is voldoende om eieren te leggen en jongen groot te brengen.

Duivennest onder zonnepanelen

De broedtijd is gedurende het hele jaar wat ook de oorzaak is van de snelle populatiegroei.
Naast deze groei hebben stadsduiven ook aantrekkingskracht op overvliegende wedstrijdduiven.   Vermoeide en/of verdwaalde wedstrijdduiven sluiten zich gemakkelijk aan bij een groep stadsduiven.

Er zijn meerdere oplossingen om de duivenoverlast tegen te gaan.
U kunt hierbij denken aan duiven weren, (waaronder duivenpinnen of netten) of duiven vangen (middels vangkooien). Echter met ons nieuwe Flock Off systeem is er een extra optie bijgekomen om uw duivenplaag onzichtbaar, diervriendelijk en definitief op te lossen!

Flock Off tegen kauwtjes onder uw dak

Kraaien geven veel overlast wanneer ze onder uw dakpannen of dakbeschot een nest maken.   Niet alleen het lawaai dat ze van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat maken, maar ook de rotzooi van nestelmateriaal, poep en etensresten die ze buiten het nest gooien, kunnen voor de nodige frustraties zorgen.   Vooral in de maanden april tot en met juli wanneer het hun broedseizoen is, valt er moeilijk samen te leven met de kauwtjes als ze uw huis hebben uitgekozen als kraamkamer.

Wanneer u last heeft van Kauwtjes omdat ze onder uw dak een nest hebben gemaakt, dan kunnen wij u helpen!   Onze specialisten kennen het gedrag van de beestjes en weten hoe intelligent ze zijn!   Schroom niet om contact met ons op te nemen zodat wij vrijblijvend een offerte kunnen maken ter wering van de kauwtjes.

Zodra het broedseizoen is afgelopen, kunnen wij samen met u de planning maken op welk moment wij de wering gaan monteren zodat u volgend jaar tijdens het broedseizoen van de kauwtjes bent verlost!

Spechten bestrijden met het Flock Off systeem

Huizen worden als maar duurzamer gebouwd.
Natuur-inclusief bouwen is in, ook ecologisch bouwen met het hergebruiken van bestaande materialen en natuurlijke elementen komt steeds meer in.

In Almere is zelfs de hele wijk Oosterwold duurzaam en ecologisch verantwoord gebouwd.   Deze bouwstijl geeft de natuur kans op meer ontwikkeling en diversiteit.
Maar wat nu als een Specht het heeft voorzien op je nieuwe net opgeleverde woning? Gaten in je gevel, getimmer op je huis in de vroege ochtend en nog maar niet te spreken over de schade die wordt aangericht en niet wordt vergoed door je verzekering.

Met Flock Off heeft u gegarandeerd geen vogeloverlast meer”

Flock Off tegen vogels onder zonnepanelen

Het Flock Off systeem kan ook eenvoudig door bijgeleverde clips aan zonnepanelen gemonteerd worden.   Dit zorgt ervoor dat vogels niet meer onder uw zonnepanelen gaan nestelen.   Wilt u daar meer informatie over en een vrijblijvende prijsopgaaf? klik dan hier.

Flock Off werkt tegen alle vogeloverlast in bijna iedere situatie

Het Flock Off-systeem is een revolutionaire, hightech en humane oplossing om te voorkomen dat vogels ONMIDDELLIJK EN PERMANENT op constructies landen.

Flock Off zorgt ervoor dat vogeloverlast voor eens en voor altijd wordt ge-elimineerd!
Gezondheidsrisico’s, schade, vervuiling en andere overlast veroorzaakt door vogels is voorgoed verleden tijd!

Heeft u overlast of hinder van spechten, kauwtjes, meeuwen, duiven of andere plaagdieren?   Twijfel niet en neem contact met ons op!
Wij gaan graag het gesprek met u aan om een geschikte oplossing te vinden voor uw vogeloverlast probleem!

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of middels ons contactformulier.mega-des logo

Telefoon: 0320-286900
Email: info@megades.nl


Geplaatst op: 19 september 2022

Laatste nieuws

Ratten in de tuin

Ratten in de tuin

14 mei 2024

Rattengif

13 mei 2024

Zwarte ratten

13 mei 2024