Skip to main content

Een plaagdierbeheersplan heeft positieve invloed op uw hotelgasten!

Als het warm en aangenaam weer is, zullen uw gasten waarschijnlijk meer tijd buiten willen doorbrengen.   Zorg er daarom voor dat uw buitenruimtes aangenaam zijn voor uw gasten en niet uitnodigend voor ongenode gasten! Een geschikt beheersplan tegen ongedierte voor uw Hotel Vliegen, muggen, bedwantsen en kakkerlakken zijn slechts enkele van de plagen die […]
Alex Mars; de eigenaar van Mega-Des

Heeft u zelf last van plaagdieren en heeft u zo snel mogelijk een oplossing nodig? Aarzel dan niet, en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen snel, doeltreffend en discreet. Service door héél Nederland.

Als het warm en aangenaam weer is, zullen uw gasten waarschijnlijk meer tijd buiten willen doorbrengen.   Zorg er daarom voor dat uw buitenruimtes aangenaam zijn voor uw gasten en niet uitnodigend voor ongenode gasten!

Een geschikt beheersplan tegen ongedierte voor uw Hotel

Vliegen, muggen, bedwantsen en kakkerlakken zijn slechts enkele van de plagen die tijdens de warme maanden in aantal kunnen toenemen.
Hier zijn enkele tips om ongedierte weg te houden, zodat uw gasten kunnen genieten en goede reviews achterlaten:

Tip 1

Zorg er, indien mogelijk, voor dat afvalcontainers ver van buitenruimtes worden geplaatst (evenals uit de buurt van hoteldeuren en -ramen).   Vooral vliegen, worden aangetrokken door afval.   Maak vuilnisbakken regelmatig leeg en schoon bij warm weer, en houd de deksels goed gesloten.

Tip 2

Houd buitenruimtes schoon, opgeruimd en netjes.   Neem de buitenruimtes mee in uw schoonmaakplan zodat dit gebied ook regelmatig wordt aangeveegd en opgeruimd.

Tip 3

Veeg tafelbladen onmiddellijk na gebruik af en houd de grond vrij van voedselresten en afval.   Hiermee voorkomt u dat kruipend ongedierte en vogels worden aangetrokken tot uw faciliteit.   Ruim gemorste vloeistoffen meteen op.
Besteed speciale aandacht aan vettige vlekken, want zelfs een klein spikkeltje vet kan al aantrekkelijk zijn voor ongedierte.

Tip 4

Houd scheuren of spleten schoon en vrij van kruimels en kit deze zonodig af, zodat er niet opnieuw vuil in kan komen; immers, wat niet vies kan worden, hoeft u ook niet schoon te maken.

Eindelijk weer open, en dan moet u sluiten vanwege ongedierte…

Laat het ongedierte uw hoogseizoen niet verzieken!   Let dan ook zeker op de volgende zaken:

  • Controleer de afvoerputjes buiten vaak op de ontwikkeling van vliegen.
  • Controleer dakgoten en regenpijpen vaak, evenals bloempotten, let hier vooral op stilstaand water dat ongedierte kan aantrekken, zoals muggen.
    En onder de bloempot(ten) de ontwikkeling van mierennesten.
  • Houd het gras rondom de buitenruimte verzorgd en houd boomtakken en struiken uit de buurt van het gebouw.

Omdat veel vliegend ongedierte worden aangetrokken door licht, kunt u overwegen om de verlichting uit de buurt van het gebouw te plaatsen en natriumdamplampen te gebruiken.
Het installeren van luchtgordijnen kan er aan bij dragen om vliegend ongedierte buiten te houden.

Vogels weren van het terras

Als vogels een probleem vormen voor uw buitenruimte, kunt u het beste contact met ons opnemen omdat een vogelprobleem nogal ingewikkeld kan zijn en er veel factoren zijn waarmee u rekening moet houden.
Wanneer u vogels op de juiste manier wilt bestrijden, moet u eerst de vogelsoort vaststellen, wat de mate is van overlast en waarom ze op die specifieke locatie zitten.

Vervolgens moet u ook nog uitzoeken of de vogel inheems is, of exoot, invasief of niet en onder welke maatregelen u mag treffen tegen de vogels volgens de wet natuurbeheer.
Er zijn daarnaast ook nog landelijke, provinciale en lokale voorschriften die u dwingen om een aangepaste behandelmethode toe te passen.

Onze ervaren vogelwering experts, kunnen u helpen met deze problematiek, van kruipende en vliegende beestjes tot vogeloverlast.

Geen ongedierte in uw hotel = tevreden hotelgasten!

Een goede manier om ervoor te zorgen dat uw terrassen uitnodigend zijn voor uw gasten, is het opnemen van contact.   Onze deskundige medewerkers, hebben ruime ervaring in de leisure, hotel en horecabranche en kunnen u op hoog professioneel niveau met raad en daad bij staan.

Lees hier ook een artikel over de reviews van gasten van faciliteiten die overlast hebben van ongedierte

Ik wil een plaagdierbeheersplan voor mijn hotel

Heeft u overlast of hinder van ongedierte op uw terras of andere plaagdieren?
Twijfel niet en neem contact met ons op!   Wij gaan graag het gesprek met u aan om een geschikte oplossing te vinden voor uw ongedierteprobleem!

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon, mail of middels ons contactformulier.mega-des logo


Telefoon: 0320-286900
Email: info@megades.nl


Geplaatst op: 1 juli 2021

Laatste nieuws

Ratten in de tuin

Ratten in de tuin

14 mei 2024

Rattengif

13 mei 2024

Zwarte ratten

13 mei 2024